Destinația 2 Pre-E3 scapă de expansiunea noului Shadowkeep se întoarce spre Lună

0
56

Expansiunea

finală a conținutului dosarului curent de la Destiny 2, Penumbra, cade astăzi împreună cu Season of Opulence, ceea ce înseamnă că viitorul shooter-ului de serviciu al lui Bungie este în prezent necunoscut jucătorilor.

Sau cel puțin așa sa întâmplat înainte ca dataminerii să înceapă să sară prin noul patch al jocului, Update 2.5.0.1, și au descoperit ceea ce spun ei că sunt detalii despre expansiunea următoare a Destiny 2, care poate fi dezvăluită ca parte a unui eveniment pre-E3 ulterior săptămâna aceasta.

Potrivit unui post de pe Reddit, următorul conținut nou care va veni în Destiny 2 se numește Shadowkeep, și se pare că va cădea în această toamnă. Extinderea va duce jucătorii înapoi la lună, o locație Destiny 1 care nu a fost inclusă în Destiny 2 până acum, unde vor lupta împotriva noilor variații ale stupului.

Iată

descrierea completă a imaginii Redditors spun că au tras din fișierele noii actualizări: „Următorul capitol al experienței Destiny ajunge în această toamnă, umbrele terifiante coboară pe o lună uitată. Întoarceți-vă la suprafața lunară Călătoriți adânc într-o cetate misterioasă a inamicului, deveniți un omor al coșmarurilor”. Bungie a anunțat recent că intenționează să stabilească „următorul capitol” al Destinului 2 joi, 6 iunie, aparent într-un flux de viață. Este unul dintre multe lucruri care se întâmplă în această săptămână, împreună cu un Nintendo Direct concentrat pe Pokemon și un eveniment Google Stadia Connect.

Revenind la pistele lunii cu povestea lui Destiny 2 încă de la Forsaken. În această expansiune, stupul a atacat Orașul visător și este responsabil pentru o buclă de timp care menține locația blocată într-un ciclu de trei săptămâni – ceva ce jucătorii încearcă să spargă de la lansarea expansiunii.

Stăpânul are o prezență majoră pe Lună în Destinul 1, așa că întoarcerea la acea locație ar avea sens ca parte a împachetării istoriei Dreaming City. Întrebarea este: ce anume este planul lui Bungie pentru Destinul 2 înainte?

Destiny

Se

presupune că dezvoltatorul încă mai înseamnă să elibereze un Destiny 3, așa cum a fost și planul înainte de divizarea lui cu Activision. Ținând jocul până la lansarea unei noi generații de console, ar fi de asemenea sens.

Dar asta inseamna ca Bungie inseamna lansarea unei noi treceri anuale care ar duce jocul in 2020?

Sau există o altă expansiune mai mare, mai apropiată de Forsaken? Și cât de mare va deveni Shadowkeep, oricum?

Scurgerea

ne-ar putea spune ce să ne așteptăm, dar se pare că vom mai aștepta anunțul de joi de la Bungie pentru detaliile complete ale capitolului următor al celui de-al Doilea.

Season
Sezonul opulențeiActualizare 2.5.0.1pre-E3 evenimentpost pe Reddit