Dezvoltatorul Batman Arkham nu va dezvălui noul său joc

0
65

E3

2019 este de așteptat să includă o mulțime de anunțuri mari, dar următorul joc de la Batman: Arkham Studio Rocksteady Games nu va fi printre ei.

Directorul de jocuri și cofondatorul Sefton Hill a scris pe Twitter că studioul „nu va mai apărea la E3 în acest an”. „Vom urmări ca fanii, dar rămânem la Londra, greu la locul de muncă pentru următorul mare proiect”, a spus el.

Traditia lui Hill a fost aceea de a lansa astfel de declaratii, temperand entuziasmul si asteptarile fanilor pentru noul joc al lui Rocksteady. În decembrie 2018, Hill a confirmat că nu va fi dezvăluit la The Game Awards, în timp ce luni în urmă a răspuns la feedback-ul fanilor asupra lui Rocksteady E3 2018 no-show.

Rocksteady

nu este încă pregătit să-și arate noul joc.

Există o serie de zvonuri care plutesc în jurul valorii de ceea ce este, dar nimic nu este confirmat în această etapă. Rocksteady a creat seria Batman Arkham, cea mai recentă tranșă din care, Arkham Knight, a fost lansată în 2015.

Batman: Arkham Origins dezvoltator WB Games Montreal, între timp, lucrează de asemenea la un joc nou, dar și el este învăluit în mister.

E3

Jocurile

WB Montreal și Rocksteady împărtășesc o companie-mamă în Warner Bros.

Interactive Entertainment, care este una dintre companiile care au participat în această lună la E3 2019.

Acestea fiind spuse, nimic inca nu a sugerat ca nici un nou joc Batman va fi dezvaluit la show.

Noul

joc al lui Rocksteady nu este singurul titlu care sărită E3.

Ultimii dintre noi 2 și Scrolls Elder 6 sunt printre celelalte titluri care nu vor mai fi la spectacol.

Batman:
Batman Arkham inceputulUltimul dintre noi 2Elder Scrolls 6nu va fi la spectacol