Explozia controlată pe setul de obligațiuni 25 este greșită; O persoană vătămată

0
90

Producția

lui James Bond 25 a suferit un alt accident de filmare.

Nu dupa mult timp dupa ce actorul Daniel Craig si-a ranit glezna si a avut nevoie de o interventie chirurgicala, producatorii au confirmat acum ca o explozie controlata a mers prost, cu un membru al echipajului ranit.

Nu au existat leziuni la set la Pinewood Studios, atunci când accidentul a avut loc pe 4 iunie, dar o persoană în afara etapei a suferit un „prejudiciu minor”. Nu au fost furnizate alte detalii.

Potrivit

fildei britanice The Sun, o parte din scenă a fost expulzată în timpul filmării unei cascadorii care implică o minge de foc în interiorul unui laborator.

Probabil că va fi nevoie de un timp suplimentar pentru a repara stadiul la studiourile Pinewood Studios, deși nu se știe dacă această ultimă neregulă va avea ca rezultat o întârziere pentru Bond 25.

Craig avea nevoie de aproximativ două săptămâni de nefuncționare pentru a se recupera de la propriul accident de gleznă și intervenția chirurgicală susținută în timpul filmărilor în Jamaica. În ciuda acestui lucru, echipa de producție a spus la momentul respectiv că filmul nu va fi amânat.

The

James

Bond 25, sau orice altceva se va numi, va ajunge la teatre în aprilie 2020. În plus față de Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris și Lea Seydoux îți vor relua rolurile pentru cel de-al 25-lea film James Bond.

Jeffrey Wright și Ben Whishaw se întorc, de asemenea, în timp ce Rami Malek sa alăturat filmului ca personaj negativ.

Povestea lui Bond 25 începe cu faptul că Bond nu mai este în serviciu activ, ci se bucură de el însuși în Jamaica.

„Pacea

lui este de scurtă durată când vechiul său prieten Felix Leiter de la CIA se adresează pentru a cere ajutor”, citește o descriere.

„Misiunea de salvare a unui om de știință răpit se dovedește a fi mult mai trădătoare decât se aștepta, ducând-o pe Bond pe urmele unui ticălos misterios înarmat cu o nouă tehnologie periculoasă”. Filmul a fost inițial regizat de Danny Boyle, dar el a plecat din cauza „diferențelor creative”. Cary Fukunaga, detectivul adevărat, la înlocuit pe Boyle înainte ca filmul să fi fost întârziat mai întâi din octombrie 2019 până în februarie 2020 și din nou până în 3 aprilie 2020.

two
Soarelenu va fi amânatăCary Fukunaga îl înlocuiește pe BoyleLegătură