Fortinet Battle Royale Combat Pușca de aruncare a pușcașului ar putea fi mai rea decât am crezut

0
48

Jocurile

Epic au decis să înlăture pușca de pompare în favoarea armei de luptă din Fortnight Battle Royale Sezonul 9, cu toate acestea, rata de aruncare a pușcului este aparent scăzută. Un ventilator a reușit să pună la încercare rata de scăpare a pistolului și a eșuat mizerabil.

Sezonul 9 Fortnite a început cu un aspect complet nou pentru Turnurile înclinate și Rândul de vânzare cu amănuntul, adăugarea de glisiere și îndepărtarea groaznică a pistolului pompei.

Jucătorii s-au trezit pe „ziua din noul sezon” pentru a vedea că singura pistol care a fost în joc de la lansarea Fortnite Battle Royale a fost aruncat în seif.

Pentru

a umple golul care a rămas cu bolțul de pompare, Epic Games a adăugat pușca de luptă care vine în variante rare, epice sau legendare.

PumpShotgunBad pe subreditarul FortniteCompetitive și-a publicat rezultatele testului de testare a ratei de scădere a Combat Shotgun în comparație cu alte arme din joc, iar rezultatele au fost uluitoare.

Potrivit utilizatorilor, au deschis 1.100 de cutii Fortnite Battle Royale pentru a fi recompensate doar cu 17 puști de luptă. Alături de rezultatele lor, utilizatorul a inclus realitatea valabilă a „Imaginii primind doar 1 luptă [pușcă] din 100 de cufere?”

PumpShotgunBad

Există

dovezi că Heavy Shotguns se poate întoarce la Fortnite.

Modificările recente ale armei sunt afișate în ecranul de încărcare din sezonul 9, care conține caracterul Stratus care utilizează o pușcă greu.

Este posibil ca rata de scădere a Combat Shotgun să fie scăzută pentru a face loc reintroducerii Gunului de foc.

Cea

mai nouă pușcă pentru a intra în Fortnite cu siguranță nu a avut cel mai bun răspuns din partea comunității.

Faimosul Nickmercs al lui Clark a fost difuzat în luna mai, arătând noua pușcă, când a fost capabil să tragă 10-20 de daune unui alt jucător de aproape 10 tigle distanță. * MAI MULTE: Unde găsiți Fortbyte # 69 în interiorul unei clădiri de porci de piatră? Un fan a postat un videoclip pe Reddit pur și simplu intitulat „hitbox-uri sunt dincolo de rupte”, arătând în mod clar reticul Combat Shotgun deasupra capului inamicului, dar totusi se tratează pagube maxime.

Care sunt gandurile tale despre arma de lupta?

FaZe

Credeți

că jocurile Epic ar trebui să ajusteze rata de aruncare a armei sau ar trebui să le elimine pe toate împreună?

FaZe Clanpusca