Marvel’s Avengers Detalii Scurgere înainte de E3 2019 dezvăluie primele detalii; Mai multe la conferința de presă Square Enix

0
56

Anticiparea

este ridicată, dar se știe foarte puțin despre jocul Marvel’s Avengers de la Square Enix.

După o așteptare neobișnuit de lungă după anunțul inițial, vom învăța în sfârșit despre joc în timpul E3 2019.

Square Enix a confirmat că conferința de presă de luni, 10 iunie va găzdui dezvăluirea oficială a jocului și va discutați mai departe într-un panou E3 Coliseum o zi mai târziu.

Datorită

unei liste greșite pentru acest panou de pe site-ul web E3 Coliseum, primele detalii reale despre ce să aștepte de la joc au scurs.

Iată ce știm.

Așa cum se întâmplă de obicei atunci când se întâmplă așa ceva, detaliile Avengerilor au fost eliminate acum de pe site, dar nu înainte de a fi văzute online.

Marvel's

Descrierea

pentru Marvel’s Avengers Showcase a fost citită odată, conform PC Gamer, „îmbrățișați-vă puterile și vă alăturați membrilor cheie ai echipei de dezvoltare de la Crystal Dynamics și echipei de creație de la Marvel Games, vorbind exclusiv despre viitorii răzbunători ai lui Marvel. definind experiența jocului Avengers: o acțiune-aventură epică care combină povestirea cinematografică cu un joc continuu și un joc cooperativ.Moderat de Andrea Rene, asamblează în echipe până la patru jucători, abilități extraordinare de master, personalizați eroii dvs. pentru a se potrivi stilului dvs. de joc, și să combină puterile pentru a apăra o lume în continuă expansiune sub amenințare constantă. ” Acum, descrierea vitrinei a fost tăiată pentru a citi „Alătură-te Crystal Dynamics și Marvel Games pentru un panel despre Marvel’s The Avengers”. Practic, tot ceea ce se menționează în descrierea acum eliminată este știrea noastră: coopul cu patru jucători și abilitatea de personalizare a personajului dvs., în special, se remarcă prin clarificarea detaliilor.

Există, de asemenea, mențiunea unui gameplay „continuu”, care ar putea fi interpretat ca planuri pentru suportul în curs de desfășurare, în stil de serviciu, în ciuda faptului că acest lucru este doar o speculație în acest moment.

Anunțat printr-o remorcă de teaser din 2017 (văzută mai sus), proiectul The Avengers, Marvel’s Avengers va avea în sfârșit o revelație oficială în timpul conferinței de presă E3 2019 Square Enix, programată pentru 10 iunie la ora 18:00 PT / 9 PM ET (2 AM BST / 11 AM AET la 11 iunie).

Există

foarte puține informații despre jocul disponibil în prezent, deși știm că dezvoltatorul Crystal Dynamics de la Tomb Raider și studioul Eus Montreal de la Deus Ex sunt în spatele acestuia.

Teaserul inițial părea să implice că povestea jocului se va concentra pe Răzbunătorii reasamblați după „timpul eroilor”, care a trecut de mult. În remorca de teaser, vedem scutul vibranian al Căpitanului american, mănușa repulsorului lui Iron Man, ciocanul lui Thor Mjolnir și ochelarii cracked ai lui Bruce Banner – sugerând că jocul ar putea să se concentreze asupra primei echipe de răzbunători (deși nimic nu indică ceilalți doi răzbunători originali, Ant-Man / Giant-Man și Wasp este arătat).

Din cauza deteriorării scutului, a mănușilor, a ciocanului și a ochelarilor în trailer, videoclipul ar putea, de asemenea, să arate că Marvel’s Avengers are loc în urma înfrângerii originale a echipei și a văzut apariția unei noi generații de eroi.

E3

Pentru

mai mult, verificați ce știți despre Răzbunători și ce vrem să vedem la E3.

Minuneconferinta de presaE3 site-ul ColiseumIanuarie 2017 remorcă teasero dezvăluire oficialăce știm despre Răzbunători