Surge 2 scurgerile de presă înainte de E3 2019, venind în luna septembrie

0
68

A

trecut aproape un an de când am văzut remorca de lansare a The Surge 2 de la Gamescom în august 2018.

Remorca de joc de 50 de secunde, de mai sus, arată o acțiune mai sângeroasă, asemănătoare cu sufletele, într-o pădure luxuriantă, dar puțin în calea unei ferestre de lansare.

Cu toate acestea, o nouă scurgere sugerează că Surge 2 ar putea ajunge în câteva luni.

Data

de lansare a Surge 2 a fost descoperită printr-o înregistrare australiană din Microsoft Store.

Listează că The Surge 2 va fi lansat pe 24 septembrie 2019 și va fi cu amănuntul pentru aproximativ $ 60 USD / £ 50 GBP / $ 90 AUD. Pre-comenzile sunt disponibile acum, iar acest lucru vă asigură pachetul URBN Gear exclusiv, care include următoarele elemente: * Cutterul bine folosit de la The Surge Surge a fost lansat în mai 2017.

Dezvoltat de Deck 13 Interactive și publicat de Focus Home Interactive, The Surge a adus lupta de tip Souls spre o pustie mecanică cu o întorsătură: poți dezmembra inamicii și folosești părțile împotriva lor. În revista „The Surge„, am spus: „Ajunge la tendința spre faliment creativ, adoptarea unor idei proaspete și întărirea acestora împreună cu estetica, tonul și jocul pentru a crea o aventură inspirată”. Bazat pe remorca de joc, The Surge 2 pare să prezinte o bucla de joc asemănătoare predecesorului său.

The

Cu

toate acestea, în conformitate cu o declarație Deck 13, această continuare va cuprinde „un oraș întins, devastat cu un design mai mare și mai ambițios, făcut posibil de motorul îmbunătățit și îmbunătățit Deck13”. Dacă sunteți interesat în pre-comanda The Surge 2 deja, mai mulți comercianți cu amănuntul au înregistrat pentru ediția standard acum. În plus față de bonusurile generale pre-comandate listate mai sus, GameStop oferă o ediție limitată exclusivă, care include un manșon și o copertă exclusivă, o carte de benzi desenate de opt pagini, un afiș dublu cu opere de artă și harta jocului și trei litografii . * Obțineți-l la Steam – 50 $ Unele linkuri către comercianții cu amănuntul care se sprijină sunt făcute automat în linkuri afiliate și pot primi o mică parte din aceste vânzări.

recenzia noastră Surgeremorcă de jocObțineți-o la Steam