Actualizarea PS4 va schimba chat-ul de partid într-un mod mare

0
49

Sony

nu participă la E3 din acest an, dar în ciuda spectacolului de jocuri de noroc încă mai merge mult.

După ce a oferit recent o privire nouă la Death Stranding, compania a detaliat acum unele modificări viitoare ale sistemului de partide PS4, și pare a fi interesant. Înscrierile pentru testarea noii actualizări sunt acum live; indiferent dacă intrați în acest lucru sau pur și simplu așteptați eliberarea publică completă, iată ce să așteptați din viitoarea actualizare a sistemului. Într-un post de pe blogul PlayStation, directorul social media Sid Shuman a dezvăluit că Sony testează în prezent calitatea audio îmbunătățită a chatului, conectivitatea îmbunătățită a rețelei și capacitatea de a crea și de a participa la petreceri de până la 16 persoane, de la limita actuală de opt.

Noile caracteristici fac parte din următorul program de previzualizare a actualizărilor PS4, care oferă acces beta pentru a selecta utilizatori pentru actualizări noi.

Jucătorii

din America de Nord vor putea să testeze și câteva caracteristici suplimentare: aplicația mobilă PS4 Second Screen vă va permite să introduceți text care va fi apoi rostit cu voce tare altor membri ai partidului. În plus, aplicația poate transcrie audio de la prietenii dvs.. Sony afirmă că aceste actualizări bazate pe aplicații sunt disponibile pentru utilizatorii din SUA și Canada doar pentru moment și numai în limba engleză. Înscrierile pentru actualizarea beta viitoare sunt acum live în America de Nord și vin în curând în Europa.

Rețineți, totuși, că dacă participați la programul de previzualizare, veți putea să vă înscrieți numai la părți care conțin alți membri ai programului.

Dacă sunteți selectat cu succes pentru beta, cu toate acestea, Sony vă va permite să partajați codul de acces cu 20 de prieteni, ceea ce înseamnă că puteți testa împreună actualizarea împreună. În alte știri PlayStation, PS4 exclusive Blood

Sony
Sony nu esteMoartea eșuatăBlogul PlayStationSign-up-uriSânge