Baldur’s Gate 3 a anunțat pentru stadiul Google cu trailer nou înfricoșător

0
43

În

cadrul ultimei conferințe de presă Google, compania a detaliat în continuare serviciul de jocuri cloud, Stadia.

Spectacolul a confirmat prețul serviciului, fereastra de lansare și lista jocurilor lansate pe platformă. Printre aceste jocuri se numără și Poarta lui Baldur III. Baldur‘s Gate III se numără printre cele zeci de jocuri confirmate în prezent ca fiind disponibile pe prima zi pe Google Stadia.

Această listă se poate modifica pe măsură ce abordăm data de lansare a lui Stadia în noiembrie 2019. Înainte de această revelare, Poarta lui Baldur 3 se zvonea numai că există. Teoriile pe care jocul ar putea fi reale au apărut după ce Larian Studios, dezvoltatorul din spatele divinității: Păcatul original și divinitatea: Original Sin II, a postat un teaser pe site-ul său, care a implicat numărul trei.

Sugestiile

din metadatele teaserului păreau să însemne că jocul avea de-a face cu Poarta lui Baldur, deși nu era un al treilea joc de Păcatul original.

Datorită Google, au fost confirmate zvonurile despre care Larian Studios lucrează la Poarta lui Baldur III. Anunțul a fost însoțit de o nouă remorcă, care descrie un cavaler care a suferit o transformare îngrozitoare. Într-un comunicat de presă, Larian a scris: „Poarta lui Baldur III va împinge granițele genului RPG și va oferi o narațiune bogată cu libertate de jucători fără egal, decizii cu mize mari, personaje unice și lupte memorabile. și vor putea fi jucate împreună cu prietenii sau ca aventuri pentru un singur jucător. ” Ca și predecesorii săi, Baldur‘s Gate III va fi disponibil și pentru PC. Larian nu a oferit o dată specifică pentru lansarea lui Baldur‘s Gate III, dar având în vedere faptul că Stadia lansează în noiembrie 2019, se pare că jocul trebuie să iasă înainte.

Probabil că vom auzi mai multe la E3 2019, cel mai probabil în timpul show-ului PC Game.

Baldur's
Divinitate: Păcatul originalDivinitate: Păcatul original IIShow-ul jocului PC