Blizzard se pare că anulează jocul care a funcționat timp de doi ani

0
62

Se

pare că Blizzard Entertainment a anulat un proiect în curs de dezvoltare de cel puțin doi ani.

Dezvoltatorul de jocuri David Gibson, care a fost un animator senior în Overwatch, a început să lucreze la un proiect misterios Blizzard în iulie 2017, potrivit paginii sale LinkedIn.

A lucrat la acest joc timp de aproximativ doi ani înainte de a anunța plecarea lui de la Blizzard în această săptămână. Orice a fost acest proiect, se pare că nu se mai întâmplă. „Din păcate, nu veți vedea niciodată ce am făcut în ultimii doi ani – asta e [dezvoltarea jocurilor]”, a spus el pe Twitter.

Dezvoltarea

jocurilor este un proces extrem de iterativ, fluid.

Nu este neobișnuit ca proiectele să fie anulate la jumătatea drumului prin dezvoltare, din mai multe motive.

Gibson nu a oferit niciun fel de specificații privind motivul pentru care acest proiect a fost aparent îndreptat sau dacă plecarea lui de la Blizzard este legată. Potrivit producătorului executiv Blizzard Allen Adham, aproximativ 50% din jocurile lui Blizzard sunt anulate înainte de lansare.

Overwatch

„Adevărul

este că, în spatele cortinei, este un spectacol de groază, dar majoritatea oamenilor din afara lui Blizzard nu realizează că aproape jumătate din titlurile noastre nu văd lumina zilei”, a explicat el Game Informer.

„Deci, oameni care cred că suntem o companie consecventă, suntem doar consecvenți în faptul că lansăm doar jocurile cu adevărat uimitoare”. a contactat Blizzard în încercarea de a obține mai multe detalii.

Gibson nu a spus dacă a renunțat sau dacă pleacă de bună voie.

Indiferent

de situație, Gibson spune că deja a pregătit un nou concert.

Blizzard, noul președinte, J. Allen Brack, a declarat că Blizzard are în prezent mai multe proiecte în dezvoltare decât în ​​trecut, în istoria companiei.

Se pare că are mai puține acum.

he

Recent,

Brack a zguduit că Blizzard ar putea lucra la un fel de spionaj sau continuare a Overwatch-ului.

Dacă Blizzard are noi proiecte de anunțat, acest lucru se poate întâmpla la evenimentul BlizzCon 2019 din noiembrie.

Continuați să verificați ultima oară.

Joc informatorViscol