Care este serviciul de abonament și cât de mult costă?

0
70

Chiar

înainte de E3 2019, Google a anunțat în cele din urmă mai multe detalii pentru Google Stadia, serviciul de streaming video al jocurilor.

Serviciul va fi lansat în luna noiembrie a acestui an într-o capacitate limitată și va fi extins anul viitor cu o strategie pe două nivele.

Una dintre aceste niveluri include un abonament, dar ce este și ce include?

Planul

de abonament este numit Stadia Pro și va costa 10 USD pe lună. Acesta include accesul la o bibliotecă de jocuri, reduceri la achizițiile complete de jocuri și toate jocurile se vor desfășura în 4K la 60fps cu sunet surround 5.1.

Pentru o perioadă limitată de timp după lansare, vă va oferi acces complet la Destiny 2 cu toate add-on-urile sale, inclusiv expansiunea Shadowkeep.

Google nu a detaliat câte jocuri vor fi incluse în abonament sau cât de des se vor roti.

E3

La

început, Stadia Pro va fi disponibilă numai cu ediția fondatorului, dar va deveni disponibilă pentru a fi achiziționată separat la o dată ulterioară. Ediția fondatorului include, de asemenea, un abonament de 3 luni pentru Stadia Pro, un Buddy Pass care oferă cadouri de trei luni unui prieten, unui Chromecast Ultra și unui controler pentru ediția limitată. Ediția fondatorului va costa 130 $. O abonament Stadia Pro va fi singura modalitate de a juca Stadia la început, dar nu pentru totdeauna.

Un serviciu separat Stadia Base va fi lansat în 2020.

Acest serviciu va fi gratuit, dar jocurile vor trebui achiziționate a la carte.

Rezoluția

și calitatea sunetului vor fi ușor diminuate, la un maxim de 1080p și un sunet stereo.

Nu va include un Chromecast Ultra, dar puteți să jucați pe orice browser Chrome sau pe un telefon Pixel 3 sau 3a.

Pentru mai multe detalii despre Google Stadia, verificați tot ce am învățat astăzi, inclusiv gama de jocuri.

Stadia

Unele

legături către comercianții cu amănuntul care se sprijină sunt făcute automat în linkuri afiliate și pot primi o mică parte din aceste vânzări.

stadioane