Destinația 2 care vine în Stadia Google cu tot conținutul, o nouă extindere

0
45

Destinul

2 vine în Google Stadia în toată gloria sa – și include tot conținutul său.

O nouă versiune a jocului numită Destiny 2: The Collection se îndreaptă spre platforma Google pentru jocuri de nor și va cuprinde tot ce a apărut în Destinația 2, plus un conținut din capitolul următor.

Google a făcut anunțul ca parte a primului său Stadia Connect, care a lansat o grămadă de detalii despre noua platformă și despre jocurile care vor fi disponibile pe aceasta platformă. Noua versiune a Destiny 2 va include tot conținutul care a fost în joc până acum – așa că jocul de bază, expansiunea lui Osiris și Warmind de la Anul 1, plus Forsaken și conținutul anual trece din anul doi.

Destinul

2: Colecția va include, de asemenea, Shadowkeep, următoarea expansiune a jocului vine în această toamnă. Detaliile despre Shadowkeep au fost scurse anterior, dar Stadia Connect a inclus primul aspect oficial al expansiunii, care va duce jucătorii înapoi la locația Destiny 1 a Lunii.

De asemenea, veți putea transfera personajul dvs.

Destiny 2 pe Stadia de la „orice altă platformă”, în funcție de flux – dar a inclus o clauză de declinare a responsabilității care prevedea salvarea transferurilor de pe PlayStation 4 în așteptarea aprobării de la Sony.

Destiny

Destinația

2: Colecția face parte din abonamentul Stadia Pro, care vă va conduce 9,99 USD pe lună. De asemenea, puteți cumpăra jocuri în parte, sub versiunea Stadia Base a platformei, care nu include o taxă de abonament.

Avem o acoperire cu mult mai multe Stadii pentru a citi, inclusiv toate știrile de la prima Stadion Connect.

Destinul 2stadioane