Destinația 2 Pe stadiul Google vă va permite să importați personajul salvat

0
68

Prin

intermediul celei mai recente conferințe de presă a companiei, Google a oferit în sfârșit câteva detalii concrete despre ceea ce ne putem aștepta de la Stadia, serviciul său de jocuri de noroc, care urmează să fie lansat.

Google a dezvăluit fereastra de prețuri și versiuni de lansare a Stadionului, precum și lista de jocuri lansate pe prima platformă. Unul dintre aceste jocuri este Destiny 2, iar Google confirmă că vei putea să transferi stadiile de salvare anterioare la Stadia.

Se pare că este un pic de captură, totuși, deoarece Google a confirmat doar transferurile Destiny 2 Guardian de salvare pentru Xbox One și PC. Dacă se întâmplă să jucați pe PS4, se pare că sunteți (deocamdată) fără noroc, deoarece acordul cu Sony este în continuare „în așteptare”. Dacă alegeți să precomandați ediția Stadia Founder, veți obține câteva avantaje exclusive – inclusiv un abonament de trei luni pentru Stadia Pro.

Printre

avantajele Stadia Pro se numără oferta de timp limitată pentru Destiny 2.

Toți abonații Stadia Pro vor putea accesa întreaga experiență Destiny 2 (jocul principal, toate add-on-urile anterioare, trecerea anuală și expansiunea Shadowkeep) în ziua lansării serviciului de jocuri pe bază de nor.

Cu Stadia Pro, beneficiați și de alte avantaje, inclusiv 4K HDR video la 60fps pentru streaming, oferirea gratuită a jocurilor selectate și reducerea tuturor achizițiilor de jocuri.

Destiny

Pe

lângă subscripția Stadia Pro, Ediția fondatorului vine și cu un controler de ediție limitată, Chromecast Ultra și cu un Buddy Pass de trei luni, pe care îl puteți da unui prieten pentru a putea juca jocuri cu dvs.

Ediția fondatorului este programată să fie lansată în noiembrie 2019, cu experiența de bază Stadia (care nu are toate clopotele și fluierele suplimentare, dar este gratuită) lansând în 2020.

Destinul 2stadioane