Destiny 2 Shadowkeep Detalii Scurgere înainte de anunț

0
63

E3

2019 este aproape de noi și aduce un imens val de știri de joc chiar înainte de începerea spectacolului.

Bungie este pregătită să discute despre următorul capitol al Destinului 2 pe un stream de astăzi înaintea lui E3, dar multe detalii despre ceea ce a coborât știuca au fost deja scurgeri.

Cea mai recentă este o postare prematură DLC precoce pe Microsoft Store, care oferă noi informații despre expansiunea aparentă a lui Shadowkeep, Destiny 2.

Potrivit

unui raport de la TrueAchievements, Microsoft a postat Shadowkeep pentru a fi pregătit înainte de anunț, inclusiv data lansării sale: 17 septembrie.

Postarea include, de asemenea, o descriere a povestii expansiunii: „Noi coșmaruri au ieșit din umbra Lunii noastre și ne-am întors împreună cu ei pentru a ucide aceste coșmaruri înainte să ajungă dincolo de Lună pentru a arunca omenirea înapoi într-o epocă a întunericului”. Este mai detaliat decât, dar în concordanță cu, descrierea care a apărut pe Reddit din informațiile despre care se presupune că au fost datate din noua expansiune Destiny 2, Penumbra, care a fost lansată marți.

De asemenea, are sens cu povestea curentă a lui Destiny 2, care sa revoltat în jurul stupului încă de la lansarea expansiunii Forsaken în toamna trecută. Eris Morn a fost un personaj semnificativ în legătură cu Stupul în Destinul 1, dar în timp ce o mulțime de Lor de Destiny 2 a menționat-o, până acum a lipsit din acel joc.

E3

Scurgerile

oferă, de asemenea, o idee despre ceea ce pot aștepta jucătorii pentru Destiny 2 Year Three: practic, un sistem similar celui de Anul II. Acest an de conținut Destiny 2 a înregistrat o extindere importantă în Forsaken, iar apoi trei „sezoane” mai mici de conținut care i-au urmat, cuprinzând un jucător anual care ar putea fi achiziționat.

Din sunetele lucrurilor, veți putea să cumpărați Shadowkeep pe Xbox One ca versiune digitală Deluxe, care include patru „sezon passes”. Se pare că vor exista patru sezoane de conținut după Shadowkeep.

Versiunea Digital Deluxe va veni, de asemenea, cu articole cosmetice exclusive, în funcție de scurgere.

Iată

descrierea magazinului: * Patru Pase de Sezon, fiecare oferind un set unic de activități sezoniere exclusive, artefacte și recompense Potrivit TrueAchievements, veți putea, de asemenea, să comandați în prealabil o versiune a Shadowkeep care include Destiny 2 și întreg conținutul său Year One dacă nu dețineți deja jocul, astfel încât să puteți recupera ceea ce este deja disponibil în Destiny 2 în timp ce așteptați pentru Shadowkeep.

Vom avea mai multă acoperire cu următorul capitol al lui Destiny 2 și Shadowkeep când Bungie dezvăluie detalii mai târziu astăzi.

Destiny
E3 2019Destinul 2transmitere livePenumbră