Fiecare culoare Google Control Stadion, și cât de mult costă fiecare

0
44

Google

a detaliat în continuare serviciul de jocuri cloud-streaming, Stadia, în cadrul celei mai recente conferințe de presă. Venind în zilele înaintea gamei de conferințe de presă EA Play și E3 2019, fluxul de știri Google Stadia livreream este primul dintre multe spectacole video pe care le putem aștepta în săptămâna viitoare. În timpul spectacolului, Google a atins mai multe aspecte ale stadiului, inclusiv noile controlere ale serviciului.

Conectarea la jocul jucat printr-un semnal WiFi (deși are suport prin cablu printr-un port USB), controlerul Stadia este în formă similară cu cea a lui DualShock de la PS4.

Controlerul Stadia are cele două bastoane în loc să fie decalate una de cealaltă, cum ar fi controlerul Xbox One, iar d-pad-ul este deasupra stick-ului stâng, spre deosebire de acesta.

Managerul

Stadia vine cu două butoane unice: una pentru a captura fără întreruperi jocul și cealaltă pentru a apela Google Assistant. În momentul de față, controlerul Stadia vine în patru culori diferite.

Trei dintre cele patru – Doar Negru, Alb clar și Wasabi – pot fi cumpărate în orice moment.

Fiecare costă $ 70 USD / £ 60.

its

Cea

de-a patra culoare, Night Blue, este ediție limitată și este legată exclusiv de ediția Stadia Founder, care poate fi pre-comandată pentru $ 130 USD / £ 120.

Toate cele patru controlere au aceleași specificații tehnice, care pot fi văzute mai jos. * Mufă pentru căști: conector căști 3,5 mm pentru căști cu sau fără microfon * USB: port USB-C pentru încărcare, gameplay prin cablu și accesorii, cum ar fi căști USB-C. HID compatibil În afară de controler, Edition Founder vine de asemenea cu Chromecast Ultra, un abonament de trei luni la Stadia Pro și un Buddy Pass de trei luni pentru un prieten care să încerce Stadia Pro.

Ediția fondatorului este programată să apară în noiembrie 2019.

Cu

o sumă de 10 USD / lire sterline pe lună, Stadia Pro vă oferă posibilitatea de a efectua fluxuri de până la 4K HDR la 60fps și de asemenea oferă acces la o bibliotecă gratuită de jocuri, o reducere la magazinul online Stadia și o tranzacție Destiny 2 limitată.

EA
cea mai recentă conferință de presăstadioane