FIFA 20 a fost oficial anunțat

0
52

A

fost cel mai sigur pariu pe acest E3, dar acum este oficial: EA a anunțat FIFA 20.

Editorul nu a dezvăluit nimic altceva în afară de logo-ul, dar a fost prezentat un alt semn ciudat în clipul de teaser. În loc să dezvăluie mai multe informații acum, EA intenționează să vorbească mai mult despre jocul de fotbal din acest an de la EA Play.

Porțiunea FIFA 20 a acelui flux viu începe sâmbătă, 8 iunie, la ora 11 AM PT / 2 PM ET / 7 PM BST (care este 4 AM AET pe 9 iunie). În ciuda faptului că tocmai a fost confirmată, EA a împărtășit câteva dintre schimbările de joc ale FIFA 20 doar recent. Începutul listei este apărarea AI, a spus EA, cu un accent mai mare și stimulent pus pe apărarea manuală, spre deosebire de a lăsa computerul să apere pentru tine.

Una

dintre modalitățile pe care EA intenționează să le facă este creșterea probabilității ca o abordare manuală să propulseze mingea unui coechipier.

Apararea automată va reduce eficacitatea globală și timpii de reacție vor încetini.

Fotografia este, de asemenea, refăcută, atacatorii având o precizie mai mare în timpul scenariilor de fotografiere ușoară, cum ar fi curățirea împotriva portarului.

E3

Timpii

de reacție ai victimelor vor fi reduse în aceste situații pentru a rezolva reacțiile uneori „supraomenești” ale jucătorilor care s-au plâns. În plus, fereastra de sincronizare pentru fotografiile cu timp real este redusă la două cadre pentru toate fotografiile, iar acestea vor fi și „puțin mai precise”. EA a asigurat totuși jucătorilor că fotografiile cu ecrane în timp real vor fi „mai precise decât fotografiile neschimbate”. O mulțime de lucruri se petrec în trecerea în scenă și filmarea mai realistă, spune EA, mai ales când vine vorba de greve dificile.

Volleys vor fi mai variabile și mai puțin exacte, de exemplu, în timp ce 180 ° și treceri pentru prima dată vor avea ca rezultat „bile mai lente / mai slabe”. Pentru a compensa, trece ușor situația va fi acum mai exactă. Vor fi introduse și două noi opțiuni de trecere: pasul-și-go-ul condus (care va înlocui combo-ul combo-ului manual de trecere curentă) și trecerea dinainte, care va înceta să fie o varianta automată, contextuală, . Pentru mai multe, verificați tot ce știm despre planurile EA 2019 ale EA sau tot ce știm despre FIFA 20.