Fortnite Battle Royale ar putea fi un nou lansator de grenade

0
60

Minerii

de date au descoperit o lansatoare de grenade de proximitate în fișierele de actualizare Fortnight Battle Royale v9.20.

Lansat joi, 6 iunie, update-ul Fortnite v9.20 a inclus o serie de schimbari si informatii noi despre celelalte saptamani din sezonul 9. În timp ce actualizarea a inclus noul dispozitiv „Storm Flip”, s-au făcut diverse modificări de echilibrare, iar pușca de vânătoare a fost boltită, minerii de date s-au confruntat cu dificultăți în căutarea fișierelor de actualizare pentru viitoarele adăugări. * MAI MULTE: Unde să „completezi o tură” pe o pistă Desert, Snowy și Grassland în săptămâna 5 Una dintre cele mai notabile descoperiri a fost cea a „dispozitivului de lansare a grenadei de proximitate”, care ar putea fi cel mai nou aditiv exploziv la Fortnite BR. S-ar putea să vedem curând această nouă armă în Fortnite! pic.twitter.com/hFVjdyG4zw– FortTory – Pierderi Fortnite Potrivit lui Storm Shield One, lansatorul de Grenade de Proximitate va fi disponibil în raritățile Epic și Legendary, dar este încă necunoscut dacă această armă va fi adăugată la Battle Royale sau dacă va fi o salvare exclusivă a lumii.

Lansatorul de grenade de proximitate Epic se va ocupa de 67 de daune și va avea un timp de reîncărcare de 3.0s, în timp ce raritatea legendară va face 70 de daune cu un timp de reîncărcare de 2.84s.

Aceste

statistici sunt destul de copleșitoare în comparație cu alți lansatori Fortnite, deci ar putea fi necesar să așteptăm și să vedem cum armele vor fi cele mai eficiente în joc.

La momentul scrierii, nu se stie daca, sau cand, Lansatorul de Grenade de Proximitate va fi adaugat la Fortnite Battle Royale. * MAI MULTE: Lista completă a tuturor provocărilor Fortbyte disponibile în prezent – Actualizat 6 iunie Unii membri ai comunității au pus la îndoială dacă adăugarea lor ar fi un semn că alți lansatori ar putea fi boltit, deși este greu de spus în acest moment.

Este ceva ce ați dori să vedeți adăugat la Fortnite în sezonul 9?

v9.20

Sunați

în comentariile de mai jos sau trimiteți-ne un tweet la @FortniteINTEL.

v9.20 Actualizare Fortnite6 iunie 2019