Fortnite Sezonul 9, Ghidul provocărilor săptămânii 5

0
75

Fortnite

continuă să se schimbe, de săptămâni pe săptămână, iar acum suntem în sezonul 9, săptămâna 5.

Multe dintre provocările din această săptămână sunt destul de explicative, dar există unul care este puțin mai complicat.

„Vizitați diferite turbine eoliene într-un singur meci”, ne întreabă dezvoltatorul Epic Games.

„Dar

unde sunt locațiile turbinelor eoliene?”

Am auzit că răspunzi.

Nu-ți face griji, te-am acoperit.

Fortnite

Puteți

viziona videoclipul de mai sus pentru a vedea locațiile celor cinci turbine eoliene pe care trebuie să le vizitați pentru a finaliza această provocare (indiciu: toți sunt aproape de Parcul Pleasant).

Trebuie doar să aterizați pe o turbină eoliană pentru a vă înregistra că ați vizitat-o.

Când ați terminat, ați putea dori să citiți notele complete de patch-uri pentru actualizarea lui Fortnite 9.20, care introduce o nouă aruncare numită flip furtună. Potrivit lui Epic, aruncatul „explodează la impact și creează o zonă în formă de sferă”. Această zonă aduce furtuna răului Fortnite în orice zonă sigură și face ca orice zonă de furtună să fie în siguranță. Prin urmare, puteți să-l utilizați într-o manevră dacă furtuna vă va prinde – sau aruncați-o într-un inamic pentru a le supune abilităților de distrugere a furtunilor, chiar dacă acestea ar fi în mod normal în siguranță. În alte știri Fortnite, jucătorii au văzut recent un joc ocular uriaș încorporat în gheață în cadrul jocului.

Ochiul

poate fi găsit sub vârful Polar. Încă nu este clar ce înseamnă acest lucru pentru joc, deși fanii teoretizează că ar putea conduce la un eveniment comunitar sau chiar un legătura Godzilla: Regele monștrilor, ceea ce cu siguranță nu ar fi fost neobișnuit, ca Epic a organizat anterior evenimente de legătura pentru John Wick și Avengers: Endgame.

Puteți urmări câteva imagini ale globului ocular aici.

Pentru a lega cu E3 2019, între timp, Microsoft a dezvăluit un nou pachet de console Xbox One cu tematică Fortnite. În plus față de consola însăși, care are un gradient pur elegant roșu (e), pachetul include un controler wireless purpuriu Xbox compatibil, o copie a Fortnite, un set cosmetic Dark Vertex pentru joc (cuprinzând un Legendary Outfit, Epic Glider, și Rare Pickaxe), 2000 de jocuri V-Bucks în joc și o încercare gratuită de o lună pentru Xbox Live Gold și Xbox Game Pass (prima dintre care este obligată să joace Fortnite).

giant
umbra gigantică învelită în gheațăRăzbunători: Endgame