Google Stadia Controller, specificații tehnice Chromecast Ultra detaliate complet

0
70

În

cadrul conferinței de presă de la Ediția anterioară E3 2019 Stadia, Google a subliniat câteva din specificul pentru serviciul de streaming al jocurilor bazate pe cloud.

Stadia este pregătită pentru precomenzi acum în ediția Founder’s Edition, care vine cu mai multe avantaje exclusive, cum ar fi un controller special colorat și Chromecast Ultra.

Managerul Stadia seamănă foarte mult cu un design Dualshock PS4, dar are două butoane unice.

Unul

vă permite să împărtășiți fără probleme jocul, în timp ce cealaltă activează microfonul controlerului, astfel încât să puteți solicita o întrebare din partea Asistentului Google.

Chromecast Ultra vă permite să redați stadiile direct pe televizor prin intermediul unui port HDMI, precum și a altor aplicații acceptate precum Netflix și HBO Go.

Specificațiile tehnice pentru controler și Chromecast Ultra sunt prezentate mai jos. * Mufă pentru căști: conector căști 3,5 mm pentru căști cu sau fără microfon * USB: port USB-C pentru încărcare, gameplay prin cablu și accesorii, cum ar fi căști USB-C. HID compatibil * Rezoluție: Suporta toate rezoluțiile de până la 4K Ultra HD și o gamă dinamică mare (HDR) pentru o calitate superbă a imaginii * Porturi * HDMI se conectează direct la televizorul Micro-USB pentru alimentare și date * Portul Ethernet al adaptorului de alimentare pentru spoturile Wi-Fi greu accesibile în casa dvs. * Sisteme de operare acceptate * Cerințe Ediția fondatorului Stadia costă $ 130 USD / £ 120 și include, de asemenea, un abonament de trei luni la Stadia Pro și un permis Buddy Pass de trei luni pentru un prieten care să încerce Stadia Pro.

E3

Stadia

Pro este o taxă lunară de $ 10 USD / £ 9, permițându-vă să vă difuzați jocurile până la 4K HDR la 60fps.

Abonamentul oferă, de asemenea, acces la o bibliotecă gratuită de jocuri, o reducere la magazinul online Stadia și o tranzacție Destiny 2 limitată. Stadia Base oferă o alternativă mai ieftină la Pro, dar suportă doar până la 1080p la 60fps.

Ediția fondatorului Stadia este programată să fie lansată în noiembrie 2019, în timp ce Stadia Base nu va lansa până în 2020.

conferinta de presastadioaneo înțelegere Destiny 2 cu timp limitat