Google Stadia va susține două jocuri de luptă la lansare

0
87

Este

oficial.

Mortal Kombat 11 și Power Rangers: Bătălia pentru rețea va fi primele jocuri de luptă care vor veni la Google Stadia, noul serviciu de streaming de jocuri al companiei. Înainte de EA Play și trei zile de conferințe de presă E3 2019, cea mai recentă conferință de presă a Google lansează o săptămână de animale de companie, remorci și anunțuri legate de jocuri de noroc.

Stadiul de livrare al Google a atins numeroase anunțuri Stadia, inclusiv lista celor peste 30 de jocuri care vor fi disponibile pentru cumpărare în prima zi a serviciului.

Mortal

Kombat 11 și Battle for the Grid sunt înregistrări notabile pe listă, deoarece ambele jocuri de lupte sunt.

Problemele de latență sunt una dintre cele mai mari probleme pe care trebuie să le depășească jocurile nor, astfel încât capacitatea Stadia de a rula în mod eficient ambele jocuri va fi un test imens în privința faptului că noul serviciu Google este pregătit pentru această provocare.

Acordat, Stadia lansează, de asemenea, o bibliotecă care include Doom, Doom Eternal și alte câteva împușcături de primă vârstă. Cu toate acestea, mulți dintre acești împușcați sunt un singur jucător.

Mortal

Mortal

Kombat 11 și Battle for the Grid sunt titluri multiplayer online concentrate, în care jocul trebuie să citească mai multe intrări de butoane în succesiune rapidă. Orice probleme de latență vor crea condiții inechitabile.

Decizia Google de a lansa Stadia atât cu Mortal Kombat 11 cât și cu Battle for the Grid disponibilă în prima zi este un vot de încredere din partea companiei.

osândăDoom etern