Jedi Fallen Order Box Art a dezvăluit înainte de E3

0
79

Star

Wars: Ordinul Jedi Fallen va fi o mare parte a jocului EA Play – evenimentul dedicat fanilor chiar înainte de E3 2019. Înaintea acelei vitrine, EA a lansat două piese cheie de artă, prezentând husele standard și cutie de lux . Acoperirea standard este un caracter caracteristic în stilul Star Wars identificabil, arătând protagonistul Cal Kestis flancat de aliați și dușmani, alături de TIE Fighters și walkers AT. Coperta de lux are o abordare mai simplistă, cu o față de față a lui Cal, învelită în umbră. Ambele acoperiri au în mod special un motiv de lumină-întuneric, împărțind schema de culori în două părți.

Ordinea Jedi Fallen se concentrează pe un Padawan care a scăpat de curățenia Jedi care a avut loc atunci când Împăratul ia instruit pe soldații săi să execute Ordinul 66.

De când are loc în vremurile întunecate dintre Răzbunarea Sithului și O Nouă Speranță, Cal își petrece timpul ascunzându- Agenții lui Imperiali, care au fost detașați să urmărească și să-i scape pe vreun Jedi rămas.

Jocul

de la Respawn se află în fruntea evenimentului EA Play și va fi primul care va lua scenă sâmbătă, 8 iunie, la ora 9:30 PT / 12:30 ET / 5:30 PM BST / 2:30 AM AET 9 iunie).

EA nu dă o conferință oficială de presă pentru E3 în acest an, dar va găzdui o serie de fluxuri concentrate pe diferitele sale jocuri toată sâmbăta dimineață. Altele includ Apex Legends, Battlefield 5, FIFA 20, Madden NFL 20 și The Sims 4.

Familiarizați-vă cu tot ce știm despre Ordinul Jedi Fallen și consultați ghidul nostru de precomenzi.

Star

Pentru

mai multe informații despre când și unde să vizionați toate festivitățile E3, citiți programul nostru complet de conferințe de presă împreună cu toate evenimentele pre-E3 care au loc în această săptămână.

Star Wars: Ordinul Jedi FallenCâmpul de luptă 5ghid de pre-comandă