Jessica Jones Sezonul 3 Trailer introduce un nou om înfricoșător

0
71

Trailerul

complet pentru sezonul 3 al lui Jessica Jones este aici.

Drama de super-erou întunecată a fost ultima dintre emisiunile lui Marf de la Netflix, care urmează să fie anulată, iar sezonul final a lovit serviciul de streaming săptămâna viitoare.

Trailer dezvăluie că adversarul lui Jessica în sezonul 3 va fi un personaj numit Gregory Salinger. În comicurile lui Marvel, Salinger este aliasul lui Foolkiller, inamicul albastru al apărătorilor.

Versiunea

în remorcă nu poartă un costum, dar pare a fi un personaj înfricoșător, care este în afara pentru a obține Jessica și Trish.

Verificați-o mai sus.

Jessica Jones îl vede pe Krysten Ritter ca detectiv privat cu probleme Jessica, pe Rachael Taylor ca Trish, pe Carrie-Anne Moss ca Jeri Hogarth și pe Jeremy Bobb pe Salinger.

to

Acest

trailer urmează primul teaser, care a fost lansat luna trecută. Sezonul atinge Netflix pe 14 iunie.

Jessica Jones a fost al doilea spectacol Marvel Netflix, urmând Daredevil, iar sezonul 1 a fost lansat în noiembrie 2015.

Fistul de fier, Luke Cage, The Punisher și The Defenders au urmat, dar în cele din urmă au fost anulate.

Desigur,

acest lucru nu este aproape sfârșitul emisiunilor Marvel pe micul ecran.

Disney este pregătită să lanseze propriul serviciu de streaming, Disney, în toamnă, și există mai multe spectacole Marvel în lucrările pentru platformă. Seria confirmată include WandaVision, care se concentrează pe Vision și Scarlet Witch, o mini-serie Falcon și Winter Soldier, și prezintă focalizarea pe Hawkeye și Loki.

Doua show-uri Marvel supranatural au fost anuntate si pentru Hulu luna trecuta – Ghost Rider si Helstrom.

the
pentru a fi anulateprima teaserGhost Rider și Helstrom