Lumea lui DC World Swamp a fost anulată

0
73

În

timp ce un singur episod al lui Swamp Thing ar fi difuzat pe serviciul de streaming al Universului DC, el a obținut deja toporul și nu va fi luat pentru un al doilea sezon.

Primul episod al lui Swamp Thing a fost apreciat critic, dar nu contează, așa cum se poate confirma că spectacolul nu se va întoarce pentru un al doilea sezon.

Acesta a fost chiar șocul, deoarece primul episod al seriei a fost groaznic de bun.

„Primul

episod a fost surprinzator de bun impreuna si a depasit asteptarile, ceea ce reprezinta o sarcina in ceea ce priveste istoria DC Universe a unei serii originale pana in prezent”, a spus in revista despre primul episod.

Noua serie a Universului DC sa îndepărtat puțin de ceea ce au văzut abonații în originalele anterioare, în timp ce Swamp Thing nu a fost un spectacol de super-eroi prin nici un mijloc și a pus-o în mare parte în genul de groază. Din primele două episoade pe care le-am văzut, seria este întunecată, adultă și, uneori, extrem de violentă. Aceasta nu este prima dată când controversa a înconjurat spectacolul.

Spre sfârșitul filmării, au existat rapoarte că ultimele trei episoade ale seriei au fost anulate.

DC

Se

pare că Warner Brothers se hotărâse ce să facă cu serviciul subsidiar de streaming, deoarece compania face mișcări pentru a intra în jocul de streaming cândva în 2019.

Cu toate acestea, baza de abonați DC Universe era mai puternică ca niciodată la acel moment și aceste rapoarte au fost respinse.

Anularea anchetei Swamp Thing vine ca o surpriză pe măsură ce DC Universul își dezvoltă serviciile în ultimele luni. În afară de difuzarea unui nou episod dintr-o serie originală în fiecare săptămână, Sezonul 2 al Titans se apropie de conducte, iar partea de carte cu benzi desenate a serviciului a primit un upgrade major, adăugând mii de titluri noi. În prezent, Universul DC costă 8 USD pe lună sau 75 USD anual.

revizuirea primului