PlayStation Boss are reguli de fuziune cu Xbox

0
78

Microsoft

și Sony au făcut recent un anunț surprinzător că sunt de acord cu un parteneriat strategic pentru servicii de jocuri și cloud, folosind în special infrastructura Azure a Microsoft.

Doi dintre cei mai mari producători de console care au lucrat împreună a fost o veste mare, dar nu înseamnă că mărcile PlayStation și Xbox se alătură forțelor. Într-un interviu acordat Financial Times, directorul executiv al PlayStation, Jim Ryan, a exclus orice fel de fuziune mai mare. „În opinia mea … nu există niciun scenariu în care să se combine platformele PlayStation și Xbox”, a spus Ryan.

„Cele două platforme vor rămâne separate cu propriile lor identități separate, branduri și fani”. Acordul, totuși, conferă Sony un back-end mai robust pentru serviciul său de streaming PlayStation Now, datorită centrelor de date Azure.

Se

pare că compania vede concurență între Google Stadia și Microsoft xCloud și dorește să fie pregătită să se potrivească cu propriul serviciu.

„Suntem din ce în ce mai încrezători în serviciul [PlayStation Now] și într-adevăr vom începe să-l împingem greu în acest an și în anul următor”, a declarat Ryan.

El a sugerat, de asemenea, că Sony a rezolvat sfârșitul tehnic al PlayStation Now și își poate concentra eforturile asupra alinierii conținutului.

strategic

La

scurt timp după anunțarea tranzacției, am aflat că PlayStation a fost în mare parte lăsat în afara negocierilor.

A fost o înțelegere la nivel înalt între Microsoft și Sony, mai degrabă decât între diviziile Xbox și PlayStation de la companii.

Raportul a arătat chiar că managerii au trebuit să calmeze nervii adulți de la angajați care se întrebau ce înseamnă asta pentru următoarea consola, astfel încât fanii nu erau singurii care se întrebau despre o eventuală fuziune de consolă în fabrică. Microsoft este probabil să detalieze în detaliu planurile sale xCloud la conferința de presă E3 2019. Înainte de aceasta, Google oferă o prezentare specială „Stadia Connect”, unde a promis prețuri și lansarea de planuri pentru Google Stadia.

Parteneriat strategicTimpuri financiareE3 2019 conferință de presă