Pokemon Sword și Shield Pokedex este un smartphone roto

0
83

Am

invatat cateva detalii noi despre jocurile Pokemon Sword si Shield de la Switch in timpul ultimelor difuzari ale Pokemon Direct, de la data lansarii perechii la noul mecanic Dynamax si multe altele.

Un subiect pe care prezentarea nu l-a atins a fost Pokedex, dar acum am primit și noi primele detalii despre acest lucru datorită site-ului oficial Pokemon Sword and Shield.

La fel ca în Pokemon Sun și Lună, Pokedex-ul în Sword and Shield conține un Rotom, un Pokemon Ghost / Electric capabil să locuiască în electronică. Cu toate acestea, mai degrabă decât să fie propriul său dispozitiv dedicat, apare că Pokedex-ul dvs. de această dată va face parte din smartphone-ul personajului dvs., numit în mod corespunzător telefonul Rotom.

Puteți

vedea cum arată mai jos.

Interesant este că telefonul Rotom are mai multe funcții decât conectarea la Pokemon pe care îl întâlniți.

Potrivit site-ului, veți putea, de asemenea, să-l atașați la bicicletă, ceea ce vă va permite să vă deplasați mai rapid și chiar să traversați apa. În timpul celei mai recente remorci a jocurilor, putem vedea pe scurt caracterul jucătorului care pedalează pe un lac folosind bicicleta cu apă, ceea ce sugerează că aceasta va fi metoda dvs. de a traversa corpuri de apă cum ar fi Surf HM de vechi.

Pokemon

Nu

a fost clar dacă bicicleta a fost un element separat pe care aveați nevoie să îl achiziționați sau dacă a funcționat similar cu caracteristica Poke Ride al Sun / Moon, însă site-ul pare să fie o formă pe care bicicleta dvs. obișnuită o poate lua mulțumită telefonului Rotom.

Dacă într-adevăr acest lucru este cazul, atunci se pare că telefonul Rotom va înlocui în mod eficient HM-urile, mișcările speciale de care ați avut nevoie pentru a învăța Pokemon în trecut pentru a naviga în regiune.

Titlurile recente au fost de a face departe cu HMs, și se pare Sword și Shield va continua această tendință. Unul dintre noile Gen 8 Pokemon, Corviknight, acționează ca un fel de serviciu de taxi și poate traversa jucătorii înapoi în orașele pe care le-au vizitat anterior, la fel ca vechiul Fly HM. Pokemon Sword and Shield lansează pentru Nintendo Switch pe 15 noiembrie.

Poți

să recuperezi toate celelalte știri importante despre jocurile din recapitul nostru Pokemon Direct.

Pentru mai multe, asigurați-vă că verificați ghidul de precomenzi Pokemon Sword and Shield.

release
Pokemon sabia și scutuldata eliberăriiDynamax mecanicPokemon Soare și Lunănou Gen 8 PokemonPokemon Direct recap