Pokemon Sword

0
52

Nintendo’s

latest Pokemon Direct a dezvăluit o grămadă de noi detalii pentru jocurile Pokemon Sword și Shield.

Printre noile caracteristici ale titlurilor, una dintre cele mai notabile adăugiri este transformările Dynamax, care la scară de lupte Pokemon la dimensiuni gigantice.

Similar cu Mega Evolutions și Z-Moves, transformările Dynamax sunt mișcări temporare pe care le puteți activa în luptă. În acest fel, creșteți-vă Pokemon-ul la dimensiuni gigantice și crește puterea lor globală, transformând toate mișcările lor în Max Moves.

„Miscările

Max sunt puternice, iar unele pot declanșa chiar și efecte suplimentare”, a scris Nintendo într-un comunicat de presă. „De exemplu, Max-Max Move, Max Strike, are efectul suplimentar de a coborî statul de viteză al unui adversar pe care îl lovește.”

Max Moves Pokemon-ul jucătorului poate fi determinat de felul și tipurile de mișcări pe care le-au cunoscut înainte de a face Dynamaxing .“ La fel ca Mega Evolutions, transformările Dynamax pot fi activate doar o dată pe bătălie.

Transformarea durează doar cu trei rotații, deci va trebui să fii strategic în a decide când să o activezi.

latest

Nu

ești singurul care poate folosi puterea lui Dynamax.

Gimnastica Liderii vor folosi transformarea pe cel mai puternic Pokemon, adăugând un nou obstacol provocator pentru a le învinge în luptă. De asemenea, puteți întâlni Dynamax Pokemon în noua zonă sălbatică Sword / Shield – o locație în care întâlniți Pokemon sălbatic în lumea deschisă, la fel ca în Pokemon: Let’s Go Pikachu / Eevee.

Pentru a lupta împotriva acestor Pokemon sălbatic uriași, tu și până la trei alți jucători (sau NPC-controlate de formatori) se alătură forțelor.

Aceste

noi tipuri de bătălii se numesc Battles Max Raid și vor vedea că echipa dvs. de formatori va prelua un Dynamax Pokemon într-o luptă provocatoare care va necesita o coordonare.

Doar unul dintre formatorii din grupul dvs. va putea să-și însușească Pokemon-ul pentru a se potrivi cu Pokemon-ul gigant sălbatic, deci va trebui să alegeți cu înțelepciune.

Aceste Dynamax Pokemon variază în funcție de zonă și de vreme, deci va trebui să explorați întreaga regiune pentru a le bate și a le prinde pe toate. În cazul în care ați pierdut Nintendo Pokemon Direct, am compilat toate informațiile într-o serie de articole, pe care le puteți găsi enumerate mai jos.

Pokemon

Pokemon

Sword / Shield este programat să se lanseze pentru Nintendo Switch pe 15 noiembrie.

mai recent Pokemon DirectPokemon sabia și scutul