Timpul de pornire, Pokemon recomandat, mutarea evenimentului și mai mult

0
73

Pokemon

Go’s Adventure Week este acum în plină desfășurare, dar asta nu este tot ce se întâmplă în jocul mobil Pokemon în această săptămână. Următoarea Zi a Comunității Pokemon Go Community este de asemenea la mică distanță. Niantic găzduiește evenimentul din această săptămână sâmbătă, 8 iunie (chiar înainte de E3 2019), oferind jucătorilor o altă șansă de a captura un Pokemon rar și de a câștiga alte bonusuri în joc.

Zilele comunității Pokemon Go Community Community se desfășoară de obicei timp de trei ore, deși specificul fiecărui eveniment – cum ar fi ceea ce va include Pokemon și la ce oră va începe – variază de la o lună la alta.

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți, am completat toate detaliile cele mai importante despre Ziua comunității din iunie de mai jos, de la momentul începerii până la Pokemon și cu mutarea specială a evenimentului.

Fiecare

zi comunitară, Niantic, desemnează un Pokemon „prezentat”, care va apărea în sălbăticie mult mai frecvent decât în ​​mod normal în timpul evenimentului. În această lună, Pokemon este Slakoth, lenea adorabilă din versiunile Pokemon Ruby și Sapphire. În timpul Zilei Comunității, vor fi crescute hambarele Slakoth, iar dacă aveți noroc, puteți întâlni chiar și un Shiny Slakoth pentru prima dată. În plus față de apariția mai frecventă în sălbăticie, Pokemon din fiecare lună este de asemenea capabil să învețe o mișcare specială pe care altfel nu a reușit să o obțină în Pokemon Go.

Pentru a afla această mișcare, jucătorii vor trebui în mod normal să evolueze Pokemon-ul prezentat în forma sa finală până la sfârșitul Zilei Comunității.

Deoarece evoluția necesită o mulțime de bomboane, va trebui să prindeți cât mai multe din Pokemon-ul recomandat pentru a putea să cumpărați suma necesară. Este și cazul lui Slakoth.

Pokemon

Dacă

reușești să-l transformi în forma sa finală, Slaking, în timpul Zilei Comunității din această lună, va învăța automat corpul Slam puternic de tip Normal.

Veți avea până la o oră după ce evenimentul se termină pentru a obține o mișcare specială, iar orice Slaking pe care îl dezvoltați este capabil să-l învețe atâta timp cât evoluează în intervalul de timp indicat, chiar dacă ați capturat formele anterioare în afara evenimentului . În trecut, Niantic a găzduit fiecare zi comunitară într-o anumită fereastră de timp, care variază în funcție de regiunea în care trăiați; Evenimentul din America de Nord, de exemplu, se va desfășura întotdeauna de la ora 11 AM la ora 2 PM, în timp ce Ziua comunității europene va avea loc între orele 10 AM – 1 PM UTC. Începând cu luna martie a acestui an, Niantic a schimbat programul Zilei Comunității.

Acum, mai degrabă decât să țineți evenimentul într-o altă fereastră de timp în fiecare regiune, Ziua Comunității va avea loc pretutindeni, între orele 3-6 ora locală. Acest lucru ar face mult mai ușor să vă amintiți când evenimentul se întâmplă în zona dvs., deoarece nu mai este necesar să convertiți orele evenimentului în fusul orar local. În plus față de creșterile crescute ale Pokemon, Niantic oferă alte câteva stimulente pentru a participa la Ziua Comunității. În această lună, ouăle Pokemon se vor arunca la un sfert din distanța obișnuită în timpul evenimentului, permițându-vă să eliminați Pokemon mai repede decât în ​​mod obișnuit. În plus, toate modulele de tip Lure pe care le folosiți vor dura trei ore, în loc de cele 30 de minute obișnuite.

Pokemon Du-teSăptămâna Adventure Weekurmătorul Pokemon Go Community Day