Unde să „completezi o tură” pe o pistă Desert, Snowy și Grassland în săptămâna 5

0
83

O

altă săptămână de provocări Battle Pass a fost lansată pentru Fortnite!

Una dintre aceste provocări îi determină pe jucători să găsească trei piste separate de curse și să completeze o tură la fiecare. În fiecare săptămână, Epic lansează un nou val de provocări pentru bilele de luptă gratuite și premium.

Provocările includ întotdeauna o mare varietate de obstacole, iar unele pot fi mai dificil de completat decât altele. * Citește mai mult: Fortnite v9.20 Note Patch – Storm Flip, pușcă de vânătoare cu vultur și multe altele Cele mai dificile provocări sunt, în general, legate de obiectivele bazate pe locație.

Acest

lucru se datorează nevoii de a vă aminti în cazul în care fiecare locație mică este pe hartă. Nu vă faceți griji, suntem aici pentru a vă ajuta cu câțiva ghiduri pe această temă. Există într-adevăr trei piste de curse împrăștiate în jurul hărții Fortnite.

Niciunul dintre ele nu este puncte speciale pentru aterizare din cauza pierderii mediocre, dar vor vedea mult mai mult trafic în această săptămână. Întrucât provocarea este o provocare bazată pe „etapă”, va trebui să o completați într-o anumită ordine, așa cum apare în meniul de provocări. În total, dacă le completezi pe toate, vei primi un bonus frumos de 8 Stele de Bătălii care te vor ajuta în drum spre Tier 100.

Această hartă arată locațiile fiecărei piste de curse pe hartă. Ar trebui să știți care dintre ele este cea din biosurile clare ale hărții.

challenges

Rețineți

că veți avea nevoie de un vehicul pentru a finaliza etapele de provocare.

Orice vehicul va face, dar Baller și Driftboard vă va face să faceți cea mai rapidă. Ballers se dezvoltă la începutul fiecărei curse, dar acest lucru ar putea fi puternic contestat pentru primele zile.

Pentru o listă completă a provocărilor din săptămâna 5 din sezonul 9, vă puteți îndrepta spre articolul nostru din săptămâna 5.

cursăHartăLuptă