Acestea sunt miliarde adaugă campanie, Heads Pentru a PS4 / Xbox One

0
45

Jocurile

Numantian „They’re Billions a fost deja de câțiva ani, lansând pe Steam Early Access în decembrie 2017.

De atunci, în ciuda primirii unei recepții” foarte pozitive „pe Steam, RTS post-apocaliptică nu a avut o campanie completă mod – până acum.

Campania „Billions” va sosi imediat după E3 gratuit celor care dețin jocul.

Vestea

vine prin intermediul unui tweet de la studioul independent.

Campania pentru ei sunt miliarde, intitulată „The New Empire”, lansată pe 18 iunie.

Verificați trailerul oficial de două minute de mai jos.

They

Alături

de campania de plus, They are miliarde vor primi două scenarii noi pentru modul său de supraviețuire: pădurea de adâncime și terenurile caustice.

Deep Forest este cea mai ușoară dintre cele două, în timp ce The Caustic Lands va oferi mai multă provocare jucătorilor care se confruntă cu Colonia Doom care poate dura până la 30% din hartă, conform paginii magazinului Steam al jocului. Într-un tweet separat, Numantian a anunțat că They’re Billions va face drumul spre PS4 și Xbox One pe 1 iulie.

Studio de portare BlitWorks – care este responsabil pentru porturile Bastion, Fez, Spelunky, Wargroove și multe altele – se va ocupa de consola de port a lor sunt miliarde. Înapoi în martie 2018, am scris că They are Billions preia unde Starcraft 2 a plecat.

Am

spus că jocul „a surprins lumea PC-urilor, oferind elemente de strategie fantastice în timp real și un joc nuanțat asupra hordei aparent nesfârșite a jocurilor zombie”, iar editorul nostru Mike Mahardy a susținut că They Are Billions continuă moștenirea stelară RTS jocuri ca Age of Empires and Command E3 este la doar câteva zile distanță. Google a ținut deja evenimentul Stadia Connect și EA Play începe sâmbătă, 8 iunie.

Spectacolul oficial începe la conferința de presă Xbox, duminică, 9 iunie, la ora 1 PM PT / 4 PM ET / 9 PM BST (6 AM AET pe iunie 10).

E3
Sunt miliardePagina magazinului de aburiFesEle sunt Billions preiaVârsta imperiilorComandaStadion Connect Event