Asteptati-va ca Google Earth Stadia sa dezvaluie in timpul jocurilor E3 si Gamescom

0
78

În

timpul evenimentului său Google Stadia de astăzi, Google a anunțat 30 de titluri pentru serviciul de streaming, printre care Borderlands 3, Odiseea Crezului Assassin, Poarta lui Baldur 3, Metro Exodus și Wolfenstein: Youngblood.

Compania a anunțat 30 de titluri și a anunțat parteneriate cu alte studiouri, cum ar fi Rockstar Games, care nu au dezvăluit care dintre titlurile lor vor veni la Stadia.

Se pare că următorul val de anunțuri de joc Stadia va veni în timpul Gamescom în luna august – și posibil mai devreme în timpul E3 2019.

„Vom

avea mai multe știri legate de joc pentru a le distribui la Gamescom”, se arată într-un tweet de la Stadia. În plus, tweet-ul a menționat că alți editori vor anunța stadiul de sprijin pentru propriile titluri „pe tot parcursul E3 și dincolo”. Șeful Google Stadia, Phil Harrison, a declarat în cadrul evenimentului că Google lucrează cu „sute” de editori și dezvoltatori pentru a-și aduce titlurile la Stadia.

Un grafic prezentat în timpul fluxului, pe care îl puteți vedea mai sus, arată că editori precum Electronic Arts, 2K Games, Rockstar Games, Sega, Warner Bros., Capcom și Square Enix sunt unii dintre ceilalți parteneri.

Aproape fiecare gen de joc video va fi disponibil pe stadioane, incluzând RPG, sport, curse, lupte, persoana întâi și multe altele.

Borderlands

Google

Stadia lansează în noiembrie în 14 țări, inclusiv SUA, Marea Britanie și Canada.

Este un serviciu de streaming care vă permite să jucați jocuri pe calculator sau pe telefon.

Un abonament Stadia Pro costă 10 $ / lună, iar acest lucru vă oferă acces la o bibliotecă de titluri cu alții disponibili pentru a cumpăra individual.

O

ediție a fondatorului de 130 de dolari vine cu un Chromecast UItra, un controler Stadia, trei luni de Stadia Pro pentru tine și un prieten.

Pentru mai multe informații despre Stadia, consultați articolele de mai jos.

Assassin's
Frontierele 3Asasincitește un tweet de la Stadia