Câmpul de luptă 5 disponibil acum la originea accesului de bază, chiar înainte de E3 2019

0
88

Înainte

de E3 2019, EA a făcut ca Battlefield 5 să fie disponibil prin intermediul abonamentului Origin Access Basic.

Aceasta înseamnă că puteți juca shooter-ul 2018 pentru taxa de abonament de 5 USD pe lună sau pur și simplu participați la încercarea gratuită de 7 zile pentru a obține un gust.

Acesta este un joc neobișnuit de recent, care va fi adăugat librăriilor libere, aproape aproape de Madden NFL 19.

Dar

există motive să se creadă că aceasta este o scenă pentru un anunț care urmează, deoarece Battlefield are propriile sale destinații de plasare proeminente chiar după Apex Legends pe programul companiei EA Play.

Fiecare dintre jocurile programate este așteptat să primească câteva anunțuri despre viitoarele actualizări, astfel încât sporirea disponibilității lui Battlefield la un cost redus pentru jucătorii de pe PC ar putea face mai multă invitație pentru tot ce este în magazin.

EA renunță la o conferință de presă tradițională în favoarea unei serii de fluxuri EA Play în acest an.

E3

Unele

dintre jocurile de pe ardezie nu sunt lansate, cum ar fi Star Wars: Ordinul Jedi Fallen și jocurile sportive viitoare, în timp ce altele precum The Sims 4 sunt EA mainstays.

Imnul este curios lipsit de gama, în ciuda faptului că a fost cea mai recentă versiune de joc a companiei.

EA Play va servi drept startul neoficial al E3, replicând ceva similar cu o conferință de presă, înainte ca conferințele de presă să înceapă serios duminică. Dar evenimentul sa răspândit din ce în ce mai mult și săptămâna aceasta a fost plină de evenimente, printre care Stadia Connect Google, care a dezvăluit multe detalii despre soluția de streaming.

EA

a fost listat ca editor Stadion, dar fără jocuri specificate, așa că am putea vedea în curând.

Battlefield
Câmpul de luptă 5EA Play scheduleciudat plin de evenimenteeste posibil să le vedem în curând