Cât costă serviciul de abonament?

0
75

Chiar

înainte de E3 2019, Google a avut loc primul eveniment Stadia Connect din 6 iunie, pentru a dezvălui câteva dintre detaliile cheie pe care le-am așteptat în ceea ce privește serviciul de redare a jocurilor video.

Serviciul va fi lansat în luna noiembrie a acestui an într-o capacitate limitată și va fi extins anul viitor cu o strategie pe două nivele.

Una dintre aceste niveluri include un abonament, dar ce este și ce include?

Planul

de abonament este numit Stadia Pro și va costa 10 USD pe lună. Acesta include accesul la o selecție de jocuri gratuite, reduceri la achizițiile complete de jocuri și toate jocurile vor rula în 4K la 60fps cu sunet surround 5.1.

Singurul joc gratuit anunțat până acum este accesul complet la Destiny 2, cu toate add-on-urile sale, inclusiv expansiunea Shadowkeep.

Google nu a detaliat câte jocuri vor fi incluse cu un abonament la lansare sau cât de des se vor adăuga jocuri noi.

E3

La

lansare, accesul stadiului va fi disponibil numai prin achiziționarea ediției fondatorului.

Acest lucru vine cu un abonament de trei luni Stadia Pro, care va deveni disponibil pentru a cumpara separat la o data ulterioara.

Ediția fondatorului include, de asemenea, un Pass Buddy care oferă cadouri timp de trei luni unui prieten, unui Chromecast Ultra și unui controler de ediție limitată. Ediția fondatorului va costa 130 $. O abonament Stadia Pro va fi singura modalitate de a juca Stadia la început, dar nu pentru totdeauna.

Un

serviciu separat Stadium Base va fi lansat în 2020.

Serviciul va fi gratuit, dar toate jocurile vor trebui achiziționate a la carte.

Rezoluția și calitatea sunetului vor fi ușor diminuate, la un maxim de 1080p și un sunet stereo.

Stadia

Nu

va include un Chromecast Ultra, dar puteți să jucați pe orice browser Chrome sau pe un telefon Pixel 3 sau 3a.

Pentru mai multe detalii despre Google Stadia, verificați ce am învățat despre stabilirea prețurilor, data lansării și multe altele, inclusiv gama de jocuri. În mod incitant, aceste titluri includ noua poartă a lui Baldur‘s Gate III. Unele legături către comercianții cu amănuntul care se sprijină sunt făcute automat în linkuri afiliate și pot primi o mică parte din aceste vânzări.

Stadia Connect eventacces complet la Destinul 2Creșterea expuneriiStadia Basegame lineup