Data de lansare FIFA 20 confirmată

0
80

Chiar

în spatele anunŃării FIFA 20, EA a confirmat acum când vă puteți pune mâna pe meciul din acest an de fotbal.

Data de lansare a FIFA 20 a fost stabilită pentru 27 septembrie.

Editorul a dezvăluit știrile într-un clip de teaser scurt, pe care îl puteți viziona mai jos.

Videoclipul

are încă o dată un logo ciudat „V”, precum și unele materiale de fotbal mai generice.

EA nu a confirmat încă platformele pe care le va lansa FIFA 20, dar seria de obicei vine la PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PS3 și Xbox 360. În loc să dezvăluie mai multe informații acum, EA intenționează să vorbească mai mult despre jocul de fotbal din acest an de la EA Play.

Editorul spune că un „dezvăluire completă a FIFA 20” vine în 8 iunie la ora 7 AM PT / 10 AM ET / 3 PM BST (care este ora 12 AM AET pe 9 iunie).

announcing

Patru

ore mai târziu, EA va deține secțiunea FIFA din fluxul său de ieșire EA Play. În ciuda faptului că tocmai a fost confirmată, EA a împărtășit câteva dintre schimbările de joc ale FIFA 20 doar recent. Începutul listei este apărarea AI, a spus EA, cu un accent mai mare și stimulent pus pe apărarea manuală, spre deosebire de a lăsa computerul să apere pentru tine.

Una dintre modalitățile pe care EA intenționează să le facă este creșterea probabilității ca o abordare manuală să propulseze mingea unui coechipier.

Apararea automată va reduce eficacitatea globală și timpii de reacție vor încetini.

Fotografia

este, de asemenea, refăcută, atacatorii având o precizie mai mare în timpul scenariilor de fotografiere ușoară, cum ar fi curățirea împotriva portarului.

Timpii de reacție ai victimelor vor fi reduse în aceste situații pentru a rezolva reacțiile uneori „supraomenești” ale jucătorilor care s-au plâns. În plus, fereastra de sincronizare pentru fotografiile cu timp real este redusă la două cadre pentru toate fotografiile, iar acestea vor fi și „puțin mai precise”. EA a asigurat totuși jucătorilor că fotografiile cu ecrane în timp real vor fi „mai precise decât fotografiile neschimbate”. O mulțime de lucruri se petrec în trecerea în scenă și filmarea mai realistă, spune EA, mai ales când vine vorba de greve dificile.

Volleys va fi mai variabilă și mai puțin precisă, de exemplu, în timp ce 180 ° și prima dată va duce la „bile mai lente / mai slabe”. Pentru a compensa, trece ușor situația va fi acum mai exactă. Vor fi introduse și două noi opțiuni de trecere: pasul-și-go-ul condus (care va înlocui combo-ul combo-ului manual de trecere curentă) și trecerea dinainte, care va înceta să fie o varianta automată, contextuală, . Pentru mai multe, verificați tot ce știm despre planurile EA 2019 ale EA sau tot ce știm despre FIFA 20.

FIFA
anunțând