Data lansării lui Poarta lui Baldur 3 nu ar putea fi anul acesta

0
52

In

ciuda faptului ca a fost scurs inaintea evenimentului, una dintre cele mai mari surprize care au iesit din prezentarea lui Google inainte de E3 Stadia Connect a fost dezvaluirea lui Baldur‘s Gate III, o noua intalnire in serialul RPG iubit de Divinity: Original Sin II, dezvoltatorul Larian.

Studioul a confirmat deja că jocul vine pe PC și Stadia, acesta din urmă lansându-se în noiembrie.

Dar, în timp ce unii ar fi presupus că ar fi un titlu de debut pentru Stadia, nu știm încă data lansării lui Baldur‘s Gate 3.

Din

sunetul acesteia, totuși, există o șansă că nu va fi în 2019.

Recent am avut ocazia să vorbim cu fondatorul și directorul Larian Studios, Swen Vincke, despre viitorul RPG. L-am întrebat pe Vincke despre ce a considerat că studioul său ar putea contribui la franciza lui Baldur‘s Gate, iar răspunsul său a indicat că jocul nu poate fi lansat în acest an: „Suntem … acum 2019 – deci nu va fi lansat neapărat în acest an – dar în 2019, lumea a evoluat nemaipomenit.

Cu Divinitatea: Păcatul original, am demonstrat că putem face ceea ce oamenii apelați la valorile clasice ale RPG-ului, pe care le putem face moderne.

leaked

Veți

vedea o versiune modernă a Poarta lui Baldur, dar va fi adevărată în centrul temnilor L-am întrebat pe Vincke mai direct despre momentul în care ne-am putea aștepta să lansăm Poarta lui Baldur III, dar el a răspuns vag „când e gata”. Așa cum a explicat el, „Vom lua tot timpul pentru a face acest lucru într-adevăr, foarte bine.

Cred că oamenii așteaptă 20 de ani, așa că își pot permite să aștepte un pic mai mult”. În timp ce Vincke nu s-ar fi angajat la o fereastră de lansare, asta nu înseamnă neapărat că jucătorii nu vor putea juca în acest an al lui Baldur‘s Gate III. Atât Divinitatea: Păcatul original II, cât și predecesorul său inițial au fost lansate inițial înainte de lansarea oficială, astfel încât există posibilitatea ca Larian să urmeze o abordare similară cu cea a lui Baldur‘s Gate III. Larian a aruncat puțin mai multă lumină asupra jocului în timpul unui recente videoclip comunitar actualizat. În timp ce, în mare parte, o schiță de comedie, filmul atinge mai mult ceremorfoza, procesul groaznic prin care o creatură umanoidă devine un Mindflayer – așa cum se vede în remorca Baldur Gate III’s reveal.

Larian reafirmă, de asemenea, că Poarta lui Baldur III va fi o „mare aventură” care este „adevărată pentru D S-ar putea să nu știm când va fi lansată Poarta lui Baldur III, dar știm că Google Stadia va fi lansat în noiembrie, ca parte a ediției fondatorului, care va costa 130 $ / 120 de lire sterline.

Ediția

fondatorului va fi singura modalitate de a juca Stadia la lansare, însă Google va oferi și un abonament Stadia Pro care oferă jucătorilor acces la o bibliotecă de jocuri, precum și o versiune gratuită numită Stadia Base care va veni anul viitor.

Stadia
scurgeriDivinitate: Păcatul original IIactualizarea comunității video recentedezvăluie remorcăFondatorStadia Pro abonament