Destinul 2 Pe PC-ul de a îndrepta spre Steam după ce a părăsit Battle.net

0
80

Destinul

2 văd un șir de modificări în această toamnă. Începe cu o nouă extindere a conținutului numită Shadowkeep.

Acesta va fi lansat în septembrie, alături de o nouă versiune gratuită a jocului de bază și de un nou suport pentru cross-play, care vă permite să vă mutați caracterul în jurul unor platforme. Și există o altă schimbare mare pentru jucătorii PC-uri Destiny 2: odată cu lansarea jocului Shadowkeep, jocul se va îndrepta spre platforma Steam a lui Valve.

Bungie a făcut anunțul înaintea lui E3 2019 în timpul unui flux de viată care detalia toate planurile sale pentru Destinul 2 înainte.

Destinul

2 a fost anterior disponibil numai pe PC prin intermediul portalului Battle.net, PC Activision Blizzard, când Activision a publicat jocul.

Dar Bungie sa despărțit cu Activision la începutul acestui an, iar marți a marcat lansarea Season of Opulence, ultima piesă a conținutului Destiny 2 din acel parteneriat. Începând cu lansarea expansiunii Shadowkeep pe 17 septembrie, Destiny 2 va părăsi Battle.net și se va îndrepta către Steam.

De asemenea, va sprijini salvarea încrucișată pe toate platformele, cum ar fi PC-ul, Xbox One, PlayStation 4 și platforma cloud-based Stadia Google.

Destiny

Bungie

a stabilit, de asemenea, o nouă abordare a modului în care va vinde Destinul 2 jucătorilor: fiecare nouă extindere a conținutului, începând cu Shadowkeep, va fi autonomă și vândută a la carte.

Asta inseamna ca veti putea alege si care expansiuni Destiny 2 pe care le cumparati si nu veti avea obligatia sa detineti toate extinderile anterioare pentru a obtine cele noi.

Până de curând, Steam ar fi părut ca alegerea evidentă pentru Bungie de a lua Destiny 2, dar prinderea lui Valve pe piață a fost recent zdruncinată de apariția magazinului Epic Games.

Noua

platformă a atras o mulțime de dezvoltatori și editori cu oferte de exclusivitate, ceea ce a generat o mulțime de furi între fanii Steam.

Bungie a declarat în comunicatul său de presă despre noile modificări Destiny 2 că vrea să se îndepărteze de la segmentarea bazei de jucători pe platforme separate, ceea ce ar putea explica de ce a ales Steamul mai dominant ca o locuință pentru Destiny 2.

Apoi, Bungie face din nou departe de conținutul exclusiv de platformă, deci poate că va apărea la magazinul Epic la un moment dat în viitor.

new
cross-save pe toate platformeleMagazinul Epic Games