E3 2019 Anunț de la Yooka-Laylee Dev teased

0
45

Dezvoltatorul

Yooka-Laylee Playtionic Games, o echipă formată din numeroși dezvoltatori Rare, a fost relativ liniștit de la lansarea mascotei în 2017.

A trecut doi ani de când Playtonic a menționat că lucrează la ceva nou și în timp ce studioul independent rămâne destul de strâns cu buze, Playtonic a tachinat ceva de mâine, 7 iunie înainte de E3.

Tease nu este nimic substanțial.

Este

un clip scurt, de 30 de secunde, cu diverse comentarii care vizează studioul indie, cu un mesaj similar: ce este Playtonic care lucrează la următorul.

La jumatatea clipului, o multime de ochi emoji umple ecranul inainte de a deveni negru.

Playtonic nu spune nimic, altfel decât ceva de un fel vine de la studio, vineri, 7 iunie.

Yooka-Laylee

Această

teză sugerează că Playtonic va dezvălui ceva nou înainte de haosul care este E3.

E3 din acest an a început puțin mai devreme decât normal, iar Google a condus cu evenimentul Stadia Connect. În mod similar, EA Play va avea loc sâmbătă, 8 iunie chiar înainte de E3.

Spectacolul principal începe cu Xbox pe data de 9 iunie la ora 1 PM PT / 4 PM ET / 9 PM BST (6 AM AET pe 10 iunie).

Yooka-Laylee

a lansat în aprilie 2017 pentru PC, PS4 și Xbox One. În luna decembrie a aceluiași an, duo-ul bat-chameleon și-a făcut drumul spre comutatorul Nintendo.

Mascota-platformer a depășit mai mult de 1 milion de vânzări de atunci. În revizuirea noastră Yooka-Laylee, am spus: „Dacă căutați o revenire fidelă la formula Banjo-Kazooie, Yooka-Laylee oferă cu siguranță – de la font la muzică la bogăția colecțiilor, este demn de titlul de succesor spiritual „.

E3
Stadion Connect Eventrecenzia noastră Yooka-Laylee