E3 2019 Programul conferinței de presă (UK Times And Dates)

0
89

Conferințele

de presă ale E3 2019 vor fi la fel de incitante ca niciodată. În ciuda no-show-ului Sony în acest an, încă mai sunt multe de așteptat.

Microsoft ar putea să-și dezvăluie noua consola Xbox, Scarlett; Prezentarea Nintendo Direct va aduce bucurie pură; și EA Play va fi o extravaganță streaming.

Desigur, multe dintre conferințele E3 au loc înaintea spectacolului.

Am

avut deja evenimentul Google Stadia Connect și Nintendo’s Pokemon Sword și Shield Direct de la Nintendo, precum și fluxul Destiny 2 al lui Bungie, în care au fost dezvăluite știri precum suportul de salvare încrucișată și noul Shadowkeep DLC. Dar chestiile interesante încă vor veni.

Chiar dacă știm acum toate evenimentele care se întâmplă în următoarele două săptămâni, nu vom lipsi un excedent de știri de joc în următoarea săptămână și jumătate.

Asteptati din ce in ce mai multe zvonuri si scurgeri.

new

Mai

jos veți găsi o scurtă privire la orele de început, în BST, pentru toate evenimentele majore și conferințele de presă în zilele următoare.

Pentru mai multe informații despre fiecare, cum ar fi cum să vizionați și unde să găsiți un flux de evenimente, faceți clic pe legăturile respective.

Dacă vă aflați după vremurile americane, atît Pacificul, cît și cel de Est, verificați aspectul nostru principal la programul conferinței de presă E3 2019.

noua consolă Xbox, ScarlettFlux de destine 2salvați încrucișat suportulzvonuri și scurgeri