Exclusiv Funko Pops dezvăluit înaintea lui E3 2019

0
79

E3,

cel mai mare spectacol de jocuri de anul acesta, este peste noi. În timp ce câteva anunțuri s-au scurs (cum ar fi Roller Champions și Watch Dogs Legion) și câteva titluri nu sunt spectacole (cum ar fi The Elder Scrolls 6 and Skull Vestea vine prin intermediul unui tweet de pe contul original Funko Twitter.

Producatorul de colectii de cultura pop din Washington, bazat pe cultura popurilor, enumera o varietate de pop-uri exclusive E3, printre care Sora de leu din Kingdom Hearts 3, Ciri de la The Witcher 3, Sirena Maya din Borderlands 3, stiloul regal Hearts 3 Donald Duck PEZ, și altele.

Puteți verifica mesajul tweet de mai jos.

Geralt

al actorului de voce Rivia, Doug Cockle, a jignit pe Twitter că un port de Nintendo Switch de la The Witcher 3 ar putea fi în carduri.

Când a răspuns la dorința unui fan al acțiunii RPG apreciate critic pe hibridul consola-handheld, omul din spatele White Wolf a întrebat: „Cine altcineva dorește să vadă acest lucru” și a adăugat un emoticon sugestiv pentru zâmbet.

Nintendo‘s E3 Direct are loc marți, 11 iunie, la ora 9 AM PT / 12 PM ET / 5 PM BST (2 AM AET pe 12 iunie), așa că vom vedea dacă zvonul ajunge să se realizeze.

E3

E3

a început un pic mai devreme în acest an, Google fiind liderul evenimentului Stadia Connect.

Sâmbătă, 8 iunie, EA va găzdui evenimentul anual EA Play.

Dar marile conferințe E3 vor începe duminică, 9 iunie la ora 1 PT / 4 PM ET / 9 PM BST (6 AM AET pe 10 iunie) cu conferința de presă a Xbox.

Uita-te la Legiunea câinilortitlurile nu sunt spectacoleCraniuInimile regatului 3Frontierele 3un port de comutare Stadion Connect EventEveniment EA PlayConferința E3