Funko Pop E3 ​​2019 Exclusivi dezvăluite înaintea show-ului

0
45

Cel

mai mare spectacol de jocuri, E3, a sosit în sfârșit (aproape). În timp ce câteva anunțuri s-au scurs (cum ar fi Watch Dogs Legion) și câteva titluri nu sunt spectacole (cum ar fi The Elder Scrolls 6), știrile continuă să scape. Înaintea conferinței mari, producătorul popular de jucării Funko a dezvăluit un anunț propriu: E3 Pops exclusive.

Vestea vine prin intermediul unui tweet de pe contul original Funko Twitter.

Producatorul de colectii de cultura pop din Washington, bazat pe cultura popurilor, enumera o varietate de pop-uri exclusive E3, printre care Sora de leu din Kingdom Hearts 3, Ciri de la The Witcher 3, Sirena Maya din Borderlands 3, stiloul regal Hearts 3 Donald Duck PEZ, și altele.

Puteți

verifica mesajul tweet de mai jos.

Geralt al actorului de voce Rivia, Doug Cockle, a jignit pe Twitter că un port de Nintendo Switch de la The Witcher 3 ar putea fi în carduri.

Când a răspuns la dorința unui fan al acțiunii RPG apreciate critic pe hibridul consola-handheld, omul din spatele White Wolf a întrebat: „Cine altcineva dorește să vadă acest lucru” și a adăugat un emoticon sugestiv pentru zâmbet.

E3

Nintendo‘s

E3 Direct are loc marți, 11 iunie, la ora 9 AM PT / 12 PM ET / 5 PM BST (2 AM AET pe 12 iunie), așa că vom vedea dacă zvonul ajunge să se realizeze.

E3 a început un pic mai devreme în acest an, Google fiind liderul evenimentului Stadia Connect.

Sâmbătă, 8 iunie, EA va găzdui evenimentul anual EA Play.

Dar

marile conferințe E3 vor începe duminică, 9 iunie la ora 1 PT / 4 PM ET / 9 PM BST (6 AM AET pe 10 iunie) cu conferința de presă a Xbox.

Watch
Uita-te la Legiunea câinilortitlurile nu sunt spectacoleInimile regatului 3Frontierele 3un port de comutare Stadion Connect EventEveniment EA PlayConferința E3