Google Stadia lansează două jocuri de luptă din 2019 în biblioteca sa

0
66

Mortal

Kombat 11 și Power Rangers: Bătălia pentru grilă ajung la Google Stadia, anunțat de Google în zilele dinainte de multe conferințe de presă ale EA Play și E3 2019.

Google a ținut un flux de viață pentru a discuta Stadia, incluzând dezvăluirea unei liste de peste 30 de jocuri care vor fi disponibile pentru achiziționarea zilei în care se va lansa serviciul de streaming al jocurilor bazate pe cloud.

Mortal Kombat 11 și Battle for the Grid sunt însemnări notabile pe această listă, deoarece ambele jocuri se luptă. Problemele de latență sunt una dintre cele mai mari probleme pe care trebuie să le depășească jocurile nor, astfel încât capacitatea Stadia de a rula în mod eficient ambele jocuri va fi un test imens în privința faptului că noul serviciu Google este pregătit pentru această provocare.

Acordat,

Stadia lansează, de asemenea, o bibliotecă de jocuri care include Doom, Doom Eternal și alte câteva împușcături de primă vârstă. Cu toate acestea, mulți dintre acești împușcați sunt un singur jucător.

Mortal Kombat 11 și Battle for the Grid sunt titluri multiplayer online concentrate, în care jocul trebuie să citească mai multe intrări de butoane în succesiune rapidă. Orice probleme de latență vor crea condiții inechitabile sau neplăcute.

Decizia Google de a lansa Stadia atât cu Mortal Kombat 11 cât și cu Battle for the Grid disponibilă în prima zi este un vot de încredere din partea companiei.

Mortal

Google

Stadia lansează în noiembrie 2019 prin intermediul ediției Stadia Founder’s.

Ediția vine cu trei luni de stadiu Pro – în mod normal un abonament de 10 USD / lire sterline pe lună care vă permite să efectuați fluxuri de jocuri de până la 4K HDR la 60fps, vă oferă acces la o colecție selectată de jocuri gratuite și oferă o reducere la toate titluri din magazinul online al Stadia.

Veți obține, de asemenea, și alte beneficii în ediția fondatorului, cum ar fi un Pass Buddy pentru tine la Stadium Pro cadou unui prieten timp de trei luni, un controler Stadia exclusiv pe care nu îl puteți cumpăra în altă parte și un Chromecast Ultra pentru a transporta Stadia către televizor prin intermediul unui port HDMI).

O

versiune gratuită a Stadia, numită Stadia Base, vine în 2020.

EA
osândăDoom eternStadiul fondatorStadia Pro