Înainte de E3 2019, 6 jocuri Ubisoft confirmate pentru Google Stadia

0
77

Ubisoft

este unul dintre cei mai vechi dezvoltatori Google Stadia, care testează Project Stream anul trecut.

Deci, nu este o surpriză faptul că dezvoltatorul aduce numeroase jocuri serviciului de streaming bazat pe nor. În timpul stadiului de conectare Google Stage Connect, compania a dezvăluit că Ghost Recon Breakpoint și Divizia 2 vor fi printre jocurile lansate în noiembrie. Într-o declarație care a urmat fluxului, co-fondatorul și CEO-ul Ubisoft, Yves Guillemot, a arătat clar că editorul va susține lansarea noii platforme cu ultimele titluri.

„Ubisoft aduce la stadiu câteva stadii de jocuri fantastice la Stadia și nu putem aștepta să vedem că jucătorii le vor experimenta pe această tehnologie cloud-schimbând jocul”, a spus el. „Începând de la sfârșitul acestui an, Stadia va aduce jucătorilor posibilitatea de a împărtăși și de a se bucura de momente memorabile ale jocurilor oriunde aleg să joace”. În timpul fluxului, Ubisoft sa concentrat în primul rând pe Divizia 2 și Ghost Recon, însă vor aduce mai multe titluri la Stadia – inclusiv Crew 2, Trials Rising, Assassin’s Creed Odyssey și ultimul titlu Just Dance.

Ghost

Recon Breakpoint a fost recent dezvăluită luna trecută și am avut sentimentul a ceea ce urmează să vină cu următorul shooter tactic din lumea deschisă. nu știu prea multe despre Breakpoint, dar jocul sugerează că shooter-ul din lumea deschisă se va extinde pe formula Ghost Recon Wildlands – care a înregistrat o creștere atât a calității, cât și a popularității în ultimii ani. Împreună cu Odyssey, Divizia 2 a fost unul dintre cele mai active jocuri ale lui Ubisoft încă de târziu.

De la lansarea sa în luna martie, jocul a crescut semnificativ, adăugând o nouă caracteristică raid și endgame.

Cu accentul pe streaming și accesibilitate, evoluția jocurilor ca Odyssey și The Division 2 ar putea face ca unele jocuri interesante să se îmbarce cu Stadia.

E3

Permite

jucătorilor fără acces la mașini de ultimă generație să ofere mai multe jocuri o șansă. Editorul Edmond Tran a lăudat divizia 2 în revistă, scriind „Mediile devastate continuă să intrizeze și, uneori, sunt atât de uimitoare, mă simt nevoit să fac screenshot-uri înainte de a trece mai departe.

Este posibil să nu aibă prea multe de spus, dar Divizia 2 este un ciclu perpetuu de tensiune, ușurare și recompensă care este dificil de a sta departe. ” Începând din acest moment, Google Stadia va lansa în noiembrie 2019.

Stadia va lansa, de asemenea, cu Stadia Founder’s Edition, care va fi însoțită de un Chromecast Google cu un controler, împreună cu un abonament de trei luni la Stadia Pro.

Stadiul

standard Stadium Base, care permite jucătorilor să achiziționeze separat jocuri și să le joace la o rezoluție mai mică, va fi lansat cândva în 2020.

Pentru mai multe detalii despre toate informațiile de lansare lansate astăzi, consultați serviciul Google Stadia. Și ține pasul cu toate știrile care ies din E3 2019.

Connect
Conectați fluxul liveEchipajul 2Încercări în creștereAsasinopen-tactical shooter lumeStadiul fondatorGoogle Stadia roundup