Înainte de E3 2019, PUBG lansează rememorarea hărții Erangel pe serverele de testare PC

0
74

Un

film de dezvoltare pentru Battlegrounds de la Jucătorul Unknow a tachinat unele dintre noul conținut programat să vină la jocul de luptă royale. În videoclipul (care este încorporat mai jos), producătorul executiv al PUBG și șeful de dezvoltare TS Jang a spus că jocul va continua să evolueze înainte, inclusiv un remake al hărții originale, Erangel.

Se adaugă și noi mecanisme de mișcare, iar sezoanele viitoare vor urma fiecare o temă predeterminată. Privind spre viitor, Jang a spus că PUBG va folosi sezoanele tematice care merg înainte.

„Sub bannerul unei teme generale, continuă el, fanii se pot aștepta în fiecare an să debuteze conținut nou, caracteristici și un Pass Survivor”. Sezonul 4 viitoare se va concentra pe actualizarea Erangel, remodelând harta originală a PUBG-ului, cu grafică și elemente sporite.

Noua

hartă este lansată pe serverul de testare PC PUBG în acest weekend, continuând în săptămâna E3.

Testul este deja activ și va continua până pe 11 iunie la ora 8 PM PT / 11 PM ET (12 iunie la 4 AM BT / 1 PM AET).

„Vom continua să dezvoltăm acest echilibru între strategiile de supraviețuire și luptă, astfel încât jucătorii să poată experimenta un joc mai variat”, a spus Jang.

E3

„Exemple

de acest lucru sunt viitoarea aplatizare care va ajuta la extinderea mișcării, BRDM, un nou vehicul blindat și, în fine, continuarea echilibrării armelor”. În filmările care însoțesc jocul, apucarea de pe pervaz pare să extindă capacitatea unui jucător de a se deplasa pe hartă atât pe verticală, cât și pe orizontală, permițându-le să sară și să urce pe structurile superioare sau să prindă acoperișurile după sări de pe o clădire din apropiere.

Video-ul continuă să afișeze captura de la marginea din spate a zonelor accesibile anterior.

BRDM, între timp, este un vehicul amfibiu.

Primul

pentru PUBG, camionul blindat, cum ar fi rezervorul, îl protejează pe locuitorii săi, indiferent dacă se duce pe drum sau pe un râu. „În timp ce Weapon Mastery se concentrează asupra luptei, intenționăm să extindem în continuare elementele de progres și să ne concentrăm asupra elementelor de supraviețuire”, a continuat Jang.

PUBG lovește un echilibru armonios între luptă și supraviețuire. În plus, în plus față de accentuarea armei, vrem să ne concentrăm asupra elementelor de supraviețuire, astfel încât jucătorii noștri să poată urmări statisticile și să primească recompense pentru acele realizări”. Jucătorul Battlegrounds Unknown’s este disponibil pe Xbox One, PS4, PC și dispozitive mobile.

Pentru ceea ce a făcut pentru subgenrul de luptă royale, PUBG este unul dintre cele mai influente jocuri ale secolului XXI.

PUBG
Hartă