Înainte de E3 2019, Sony spune că va continua să realizeze povestiri, jocuri de poveste

0
65

Unii

s-au îngrijorat de faptul că creșterea popularității jocurilor de jocuri live precum Fortnite, Apex Legends și altele ar putea inspira editorii să se îndepărteze de jocurile narative bazate pe povestiri.

Acest lucru nu se va întâmpla la Sony, potrivit președintelui Sony Interactive Entertainment Jim Ryan.

El le-a spus site-ului sora CNET inaintea E3 2019 ca Sony se bucura astazi de un imens succes cu jocurile sale bazate pe povesti precum Spider-Man, God of War si Days Gone.

puteți aștepta ca Sony să continue să facă aceste jocuri pe o bază continuă, a spus Ryan.

„Nu am avut niciodată un succes mai mare cu propriile noastre jocuri bazate pe povestiri, bazate pe povestiri, pe care le avem acum”, a spus el.

„Ne simțim bine despre asta și, cu siguranță, nu este un gen de joc pe care să-l abandonăm vreodată”. Ryan a spus că jocurile de servicii live sunt în continuă creștere în popularitate și contribuie la creșterea „ecosistemului general al jocurilor”, tot mai mare și mai mare.

Fortnite

„Dacă

o să faci asta, trebuie să o faci foarte bine”, a spus el despre jocurile de serviciu live.

„Este o formă de divertisment care trebuie construită treptat, nu puteți să vă plimbați și să construiți unul din aceste jocuri de serviciu live și să o obțineți chiar din prima zi.

Trebuie să fie evoluată și repetată și nu este ușor. într-adevăr nu este ușor. ” Următorul mare joc de poveste al lui Sony este „Ultimul dintre noi”: „Partea a II-a”, care pare să se apropie de sfârșitul perioadei lungi de dezvoltare.

Sony

nu participă săptămâna aceasta la E3 2019, așa că ar putea fi ceva timp înainte de a anunța mai multe detalii, cum ar fi data lansării. În timp ce Sony nu va fi la E3 în această săptămână, Microsoft, Nintendo, EA, Ubisoft și alții vin la spectacol cu ​​anunțuri noi de joc și mai mult pe robinet.

Pentru mai multe detalii despre show-ul mare, vizitați hub-ul E3 2019 de urmat împreună cu toate știrile importante.

CNET
Omul Paianjenzeul razboiuluiZilele au dispărutUltimul dintre noi: partea a II-aGameSpot