Nintendo anunță jocurile sale comutare la show

0
78

E3

2019 este pe cale să lovească California, iar acum unul dintre cei mai mari editori de acolo, Nintendo, a confirmat jocurile Switch pe care le-a luat la spectacolul din acest an care va fi jucat. Știm deja despre câțiva dintre ei, dar există încă unele titluri surprinzătoare (și o omisiune notabilă) incluse în listă. Într-un comunicat de presă, Nintendo a confirmat că aducă Pokemon Sword and Shield la etajul E3.

Asta era de așteptat, după recentul flux Pokemon Nintendo Direct, în care am descoperit data lansării Sword and Shield, detalii despre poveste și multe altele. În plus, titularul platformei a declarat Luigi‘s Mansion 3, Legenda lui Zelda: Trezirea legăturii și Marvel Ultimate Alliance 3: Ordinul Negru vor fi jucate pe Nintendo Switch.

Nu există nicio mențiune despre viitoarea Animal Crossing for Switch, care încă nu a fost dezvăluită în mod corespunzător, însă Nintendo spune că „alte jocuri” care nu sunt enumerate în comunicatul său de presă vor fi redate la standul său.

S-ar

putea să existe niște surprize în ceea ce privește prezentarea sa directă, care va deveni jucabilă, dar doar pentru că un joc nu poate fi jucat nu înseamnă că nu își va arăta fața în timpul emisiunii.

Cu alte cuvinte, există încă o speranță pentru noi informații despre Animal Crossing – dar nici o garanție nu există. Alte jocuri de comutare pe care deja știm să le participăm la E3 includ Doom Eternal, FIFA 20 și Fortnite.

S-ar putea să ne vedem mai bine dezvăluit în timpul prezentării Nintendo E3 Direct, deși planurile E3 ale companiei se referă la mai mult decât conferința de presă. În timp ce Nintendo își joacă cărțile aproape de piept, mulți alți editori și dezvoltatori au confirmat multe altele.

E3

Pentru

mai multă acoperire E3, asigurați-vă că ați verificat programul complet de conferințe E3 și lista noastră de alergare a fiecărui joc confirmat să apară la E3 2019.

Pokemon sabia și scutulpoveste detaliiComutator NintendoTrecerea animalelor pentru comutatorDoom etern