„No Downside” la eliberarea Red Dead 2 Redemption 2 pe PC

0
43

Red

Dead Redemption 2 este de așteptat ca, la un moment dat în viitor, să fie lansat pe PC. Dezvoltatorul Rockstar Games nu a făcut anunțuri și nici compania mamă Take-Two. În ciuda acestui fapt, dovezile continuă să se mărească pentru lansarea apreciată de vest pe PC. Vorbind la o întâlnire cu investitorii din New York, CEO-ul Take-Two, Strauss Zelnick, a răspuns la afirmația că lansarea Red Dead Redemption 2 pe PC ar fi un „layup”. Aceasta este o metafora de baschet pentru ceva foarte ușor de făcut.

Zelnick a răspuns succint: „Nu există niciun dezavantaj pentru eliberarea jocului pe PC”. Asta a fost tot ce a trebuit să spună despre acest subiect.

Răspunsul lui este interesant și demn de remarcat, totuși.

Zelnick

este întrebat în mod regulat despre aducerea Red Dead 2 în PC, iar până acum răspunsul său public a fost că l-ar lăsa pe Rockstar să vorbească de la sine.

Zelnick nu confirmă nimic cu noua sa declarație, dar este o schimbare notabilă a formei pentru executiv.

Privind la istoria lui Rockstar, se pare că Red Dead Redemption 2 se poate elibera în cele din urmă pe PC. Rockstar a lansat versiunea anterioară, Grand Theft Auto V, în aprilie 2015, la cinci luni după lansarea lui GTA V pe PS4 și Xbox One și 18 luni după lansarea GTA V lansată inițial pe PS3 și Xbox 360 în 2013.

Red

Pentru

Red Dead Redemption 2, Rockstar și Sony au avut o înțelegere de exclusivitate pentru un anumit conținut, deși acest lucru are sau nu impactul lansării jocului pe alte platforme, cum ar fi PC-ul, este necunoscut.

Pentru ce merită, originalul Red Dead Redemption din 2010 nu a venit niciodată pe PC. Red Dead Redemption 2 a expediat peste 24 de milioane de exemplare, ceea ce îl face unul dintre cele mai reușite jocuri din istorie.

Lansarea pe PC va crește și mai mult numărul de vânzări, ceea ce probabil se referă la Zelnick atunci când spune că „nu există un dezavantaj” pentru aducerea jocului pe PC. Red Dead Redemption 2, modul online, Red Dead Online, a părăsit recent beta-ul cu o actualizare uriașă. Rockstar continuă să sprijine modul on-line și mult mai mult conținut se întâmplă de-a lungul timpului.

Rockstar

nu este anunțat ca participant la E3 2019, dar Take-Two va fi la spectacol, unde va merge pe marele ecran pe Borderlands 3 de la Gearbox Software.

release
lansare pe PCdovezile continuă să creascăinstruirea investitorilormai mult de 24 de milioane de exemplare