Noua lui Baldur’s Gate 3 Video teases mai multe detalii despre viitorul RPG

0
72

În

timpul stadiului de conectare Google Stadia Connect, Larian Studios a anunțat oficial Baldur‘s Gate III, confirmând zvonurile că dezvoltatorul Divinity: Original Sin II se află în spatele succesului mult așteptat al seriei RPG. În timpul fluxului de viață, a fost descoperită și o remorcă cinematică oribilă pentru jocul următor, iar studiourile Larian confirmă că Baldur‘s Gate III va veni la Google Stadia (este de asemenea lansat pe PC). În urma anunțului, Larian Studios a lansat un videoclip comunitar pentru a oferi o perspectivă mai aprofundată asupra procesului de realizare a lui Baldur‘s Gate III. Deși actualizarea comunității este în mare parte doar o singură poveste lungă de comedie cu privire la modul în care Larian Studios și-a câștigat drepturile de a face Baldur‘s Gate III, ea dezvăluie mai multe tidbituri de informații despre noile jocuri.

Jocul este descris ca o „aventură mare” care este „adevărată pentru D Într-un comunicat de presă, Larian Studios a scris: „Poarta lui Baldur III va împinge granițele genului RPG și va oferi o narațiune bogată, cu o libertate de jucători fără egal, decizii cu mize mari, personaje unice și lupte memorabile. producție vreodată și vor fi jucate împreună cu prietenii sau ca aventură pentru un singur jucător. ” Baldur‘s Gate III este unul dintre primele jocuri confirmate pentru Google Stadia, compania viitoare a serviciului de streaming de jocuri pe bază de noroc. Într-un interviu acordat, fondatorul și șeful Larian Studios, Swen Vincke, a spus: „Stadia va permite, de asemenea, o grămadă de trăsături comunitare pe care altfel nu ați putea să le faceți.

Nu știu dacă ați acordat atenție care se întâmplă în sfera de streaming atunci când vine vorba de Dungeons Baldur‘s Gate III se lansează pentru Google Stadia și PC-ul și este programat să fie disponibil în cadrul stadiului de lansare al Stadia Founder’s Edition (lansat în noiembrie 2019).

E3 2019Divinitate: Păcatul original IIun interviu cu GameSpotStadiul fondator