Noul joc Darksiders a fost anunțat înainte de E3, și a ajuns la Google Stadia

0
51

Dintre

cele 30 de jocuri confirmate pentru Google, câteva sunt titluri noi.

O includere surprinzătoare este Darksiders Genesis, un joc nou în seria THQ despre îngerii, demonii și cei patru călăreți ai Apocalipsei.

Prima remorcă pentru jocul lansat astăzi, arătând că luptătorul călăreț luptă cu demoni de la o perspectivă a camerei Diablo.

Este

posibil să obținem mai multe detalii la panoul TH3 din E3 2019, programat pentru joi, 13 iunie la ora 10:30 PT / 1:30 PM ET / 6:30 PM BST. Acest panel se referă la „începutul universului Darksiders și unde se îndreaptă în continuare”, atingând în același timp și „un nou joc Darksiders care ia franciza într-o direcție nouă”. Sperăm că noua direcție pe care Genesis o lansează este una bună, deoarece ultimul joc Darksiders nu a fost foarte bine primit. În revistă Darksiders III, Richard Wakeling a scris: „Darksiders 3 retrogradează pe predecesorii săi cu o abordare nefocusing care se confruntă în mod constant cu ea însăși.

Există rămășițe ale unui joc bun aici, îngropat în combinațiile vivatice ale unui stil de luptă, acest joc nu vreau să îmbrățișez.

Din păcate, este îngropat prea adânc pentru a salva vreodată. ” Google Stadia vă permite să transmiteți fluxuri de jocuri din cloud pe computer sau pe televizor.

Darksiders

Pentru

$ 130 USD / £ 120, puteți pre-comanda Stadia Founder’s Edition și puteți obține un controler pentru ediție limitată, Chromecast Ultra, un abonament de trei luni la Stadia Pro și un Buddy Pass de trei luni pentru un prieten care să încerce Stadia Pro . Editia Fondatorului va fi lansata in noiembrie 2019.

Pentru $ 10 / £ 9 pe lună, Stadia Pro vă permite să faceți fluxuri de jocuri în HDR 4K la 60fps și oferă, de asemenea, acces la o bibliotecă gratuită de jocuri, o reducere a magazinului online Stadia și o tranzacție Destiny 2 limitată. Dacă nu doriți să investiți cât mai mulți bani, Stadia Base (care oferă o versiune mai ieftină de 1080p la o viteză de 60cps) va fi lansată cândva în 2020.

Pentru mai multe informații despre Stadiile Google, consultați recapitulări complete ale știrilor din prezentarea Stadia Connect.

recenzia noastră Darksiders IIIstadioane