Plătiți pentru Google Stadia Pro și obțineți toate destinul 2, inclusiv noul Shadowkeep DLC Expansion

0
57

Destinul

2 vine în Google Stadia în toată gloria sa – și include tot conținutul său.

O nouă versiune a jocului numită Destiny 2: The Collection se îndreaptă spre platforma Google pentru jocuri de nor și va cuprinde tot ce a apărut în Destinația 2, plus un conținut din capitolul următor.

Google a făcut anunțul ca parte a fluxului său live Stadia Connect, care a dus la o mulțime de detalii despre noua platformă și jocurile care vor fi disponibile pe aceasta.

Noua

versiune a Destiny 2 va include tot conținutul care a fost în joc până în prezent – jocul de bază, expansiunea lui Osiris și Warmind de la Anul 1, plus Forsaken și scăderea anuală a conținutului din anul doi.

Destinul 2: Colecția va include, de asemenea, Shadowkeep, următoarea expansiune a jocului vine în această toamnă. Detaliile despre Shadowkeep au fost scurse anterior, dar Stadia Connect a inclus primul aspect oficial al expansiunii, care va duce jucătorii înapoi la locația Destiny 1 a Lunii.

De asemenea, veți putea transfera personajul dvs.

Destiny

Destiny

2 pe Stadia de la „orice altă platformă”, în funcție de flux – dar a inclus o clauză de declinare a responsabilității care prevedea salvarea transferurilor de pe PlayStation 4 în așteptarea aprobării de la Sony.

Destinația 2: Colecția face parte din abonamentul Stadia Pro, care vă va conduce 9,99 USD pe lună. De asemenea, poți cumpăra jocuri cu bucăți sub versiunea Stadia Base a platformei, care nu include o taxă de abonament, dar nu va lansa decât o dată în 2020.

Avem o acoperire cu mult mai multe Stadii pentru a citi, inclusiv toate știrile de la prima Stadion Connect.

stadioane