Plătiți pentru Google Stadia Pro, obțineți toate destinul 2, inclusiv noul Shadowkeep DLC Expansion

0
66

Destinul

2 vine în Google Stadia în toata gloria sa – și cu tot conținutul jocului acumulat de la lansare.

Bungie lansează o nouă versiune a jocului pe platforma de jocuri cloud compusă de Google, denumită Destiny 2: The Collection, și va include tot ce a apărut în Destiny 2, plus ceea ce se va întâmpla în viitor.

Google a făcut anunțul ca parte a fluxului său live Stadia Connect, care a dus la o mulțime de detalii despre noua platformă și despre jocurile care vor fi disponibile pe aceasta.

Noua

versiune a Destiny 2 va include tot conținutul care a fost în joc până în prezent – jocul de bază, expansiunea lui Osiris și Warmind de la Anul 1, plus Forsaken și scăderea anuală a conținutului din anul doi.

Destinatia 2: Colectia va include si Shadowkeep, urmatoarea expansiune a jocului in aceasta toamna.

Detaliile despre Shadowkeep au fost scurse anterior, dar Stadia Connect a inclus primul aspect oficial al expansiunii, care va duce jucătorii înapoi la locația Destiny 1 a Lunii.

Destiny

De

asemenea, veți putea transfera personajul dvs.

Destiny 2 pe Stadia de la „orice altă platformă”, în funcție de flux – dar a inclus o clauză de declinare a responsabilității care prevedea salvarea transferurilor de pe PlayStation 4 în așteptarea aprobării de la Sony.

Destinația 2: Colecția face parte din abonamentul Stadia Pro, care vă va conduce 9,99 USD pe lună. De asemenea, poți cumpăra jocuri cu bucăți sub versiunea Stadia Base a platformei, care nu include o taxă de abonament, dar nu va lansa decât o dată în 2020.

Avem

o acoperire cu mult mai multe Stadii pentru a citi, inclusiv toate știrile de la prima Stadion Connect.

Google
Destinul 2stadioane