Poarta lui Baldur 3 nu poate fi lansată anul acesta

0
83

In

ciuda faptului ca a fost scurs inaintea evenimentului, una dintre cele mai mari surprize care au iesit din prezentarea lui Google inainte de E3 Stadia Connect a fost dezvaluirea lui Baldur‘s Gate III, o noua intalnire in serialul RPG iubit de Divinity: Original Sin II dezvoltator Larian.

Studioul a confirmat deja că jocul se apropie de Stadia și vitrinele PC-urilor, dar nu știm încă când se dorește lansarea.

Din sunetul ei, totuși, există o șansă că nu va fi anul acesta.

Recent

am avut ocazia să vorbim cu fondatorul și directorul Larian Studios, Swen Vincke, despre viitorul RPG. L-am întrebat pe Vincke despre ce a considerat că studioul său ar putea contribui la franciza lui Baldur‘s Gate, iar răspunsul său a indicat că jocul nu poate fi lansat în acest an: „Suntem … acum 2019 – deci nu va fi lansat neapărat în acest an – dar în 2019, lumea a evoluat nemaipomenit.

Cu Divinitatea: Păcatul original, am demonstrat că putem face ceea ce oamenii apelați la valorile clasice ale RPG-ului, pe care le putem face moderne.

Veți vedea o versiune modernă a Poarta lui Baldur, dar va fi adevărat pentru nucleul Dungeons L-am întrebat pe Vincke mai direct despre momentul în care ne-am putea aștepta să lansăm Poarta lui Baldur III, dar el a răspuns vag „când e gata”. După cum a explicat, „vom lua tot timpul nevoie să facem asta într-adevăr, foarte bine.

leaked

Cred

că oamenii așteaptă 20 de ani, așa că își pot permite să aștepte un pic mai mult”. În timp ce Vincke nu s-ar fi angajat la o fereastră de lansare, asta nu înseamnă neapărat că jucătorii nu vor putea juca în acest an al lui Baldur‘s Gate III. Atât Divinitatea: Păcatul original II, cât și predecesorul său inițial au fost lansate inițial înainte de lansarea oficială, astfel încât există posibilitatea ca Larian să urmeze o abordare similară cu cea a lui Baldur‘s Gate III. Larian a aruncat puțin mai multă lumină asupra jocului în timpul unui recente videoclip comunitar actualizat. În timp ce, în mare parte, o schiță de comedie, filmul atinge mai mult ceremorfoza, procesul groaznic prin care o creatură umanoidă devine un Mindflayer – așa cum se vede în remorca Baldur Gate III’s reveal.

Larian reafirmă, de asemenea, că Poarta lui Baldur III va fi o „mare aventură” care este „adevărată pentru D S-ar putea să nu știm când va fi lansată Poarta lui Baldur III, dar știm că Google Stadia va fi lansat în noiembrie, ca parte a ediției fondatorului, care va costa 130 $ / 120 de lire sterline.

Ediția fondatorului va fi singura modalitate de a juca Stadia la lansare, însă Google va oferi și un abonament Stadia Pro care oferă jucătorilor acces la o bibliotecă de jocuri, precum și o versiune gratuită numită Stadia Base care va veni anul viitor.

scurgeriDivinitate: Păcatul original IIactualizarea comunității video recentedezvăluie remorcăFondatorStadia Pro abonament