Red Dead Redemption 2 și GTA 5 Studio confirmat ca Google Stadia Dev

0
65

Google

a oferit în cele din urmă o mulțime de informații despre serviciul său de streaming, inclusiv Google Stadia, o dată de lansare, un punct de preț și alte planuri de lansare.

Printre detalii a fost o listă a dezvoltatorilor de jocuri de lansare și a editorilor care sprijină Stadia, cu nume notabile precum Bethesda, Square Enix și Ubisoft.

Un nume deosebit de interesant pe lista dezvoltatorilor este Rockstar.

Spre

deosebire de majoritatea celorlalte studiouri listate, numele lui Rockstar nu include o mențiune despre jocurile planificate. În schimb, o notă de subsol spune că va „anunța conținutul la discreția lor”. Doi alți editori împărtășesc această notă de subsol, EA și Capcom.

Acest lucru lasă o întrebare deschisă cu privire la jocurile pe care Rockstar intenționează să le aducă la Google Stadia.

Red Dead Redemption 2 este o posibilitate distinctă, ca cea mai recentă versiune a studioului, dar din moment ce o versiune PC a acelui joc nu a fost confirmată oficial.

Red

Grand

Theft Auto 5 ar avea, de asemenea, sens, având în vedere disponibilitatea pe PC și succesul său continuu.

Cu toate acestea, nici una dintre ele nu este confirmată, așa că am putea obține alte jocuri din catalogul Rockstar.

Google Stadia va fi lansat în noiembrie, așa că oricare ar fi Rockstar în magazin va trebui să fie gata până atunci.

Atunci

Google va lansa ediția Stadia Founder’s, care include hardware-ul sub forma unui Chromecast cu un controler, împreună cu un abonament de trei luni la Stadia Pro.

Un nivel separat Stadium Base, care permite achiziționarea de jocuri a la carte la o rezoluție mai mică, va fi lansat în 2020.

Pentru mai multe detalii despre toate informațiile de lansare lansate astăzi, consultați serviciul Google Stadia. Și ține pasul cu toate știrile care ies din E3 2019.

Grand
Grand Theft Auto 5Stadiul fondatorGoogle Stadia roundup